Kako to jesen nositi pletene jope kot prave Francozinje

Kako to jesen nositi jope, da boste videti prefinjeno in elegantno kot Francozinje.

Kako to jesen nositi pletene jope kot prave Francozinje - Foto: Instagram

V današnji epizodi "Kako biti Parižan, kjer koli že ste?" govorimo o jopah. Nežna jopica v rokah Francozinj se iz klasičnega kosa vedno prelevi v izrazito šik oblačilo. In za to imajo svoje preverjene načine, ki jih je treba preučiti in skrbno razčleniti, da lahko posnemamo enako raven prefinjenosti.

Poleg tega so jopice na njih videti tako drage, tudi ko niso, samo zato, ker jih znajo skoraj virtuozno stilirati. In za trenutek so videti uglajene, popolne, a kot da se v to ne bi potrudile.

Pregledali smo Instagram profile najbolj stiliziranih francoskih vplivnic in ugotovili, da obstaja 5 ključnih videzov, ki dajejo prepoznaven pariški vtis.

Najpogostejša kombinacija je oprijeta jopica s kavbojkami z visokim pasom, nato jopica z odprtimi rameni v kombinaciji s svileno obleko, pa tudi tiste, ki so malo bolj tvegane v kombinaciji, a vseh pet stajlingov bo zagotovo poskrbelo, da se boste počutili malo bolj francosko.

Ne spreglejte:

1. Jopica + kavbojke z visokim pasom + mokasini

Tu nimamo kaj dosti dodati, le da je zaželeno imeti vsaj eno neustavljivo jopico z ovratnikom, pod katerim bo viden par verižic. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne-Victoire Lefevre (@vikilefevre)

2. Jopica + usnjene hlače

Če v obleko vključite usnje ali lak, potem mora biti ostalo zelo preprosto. Na primer bela majica in jopico iz tvida in imeli boste odličen francoski videz. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

3. Sloji

Jopica in top iz istega materiala? Najprej nam je to pokazala modna znamka Khaite, nato igralka Katie Holmes, nato pa še vse druge elegantne ženske na svetu. P.S. Če želite popoln videz, izberite cel komplet skupaj s hlačami / pajkicami iz enakega materiala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Mory (@tamaramory)

4. Odrezana jopica

Če upoštevate splošno razumevanje francoskega sloga, je ta izbira zanje več kot sporna. Toda v trenutku, ko ga ohranite enobarvno in dodate malo Chanela, se boste prepričali, da še vedno izgledate zelo elegantno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

5. Jopica + obleka

Ne glede na to, ali izberete cvetlično, pisano obleko ali preprosto, enobarvno obleko, bo vpadljiva jopica obleko vedno dvignila na višjo raven. Celotni zgodbi dodajte visoke škornje!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Fotografije: Instagram/@leiasfez

Preberite še: Kako to jesen nositi trenč plašč kot manekenki Kaia Gerber in Irina Shayk

Priporočamo tudi: 7 lepotnih izdelkov, ki bi jih morala uporabljati vsaka ženska po 50. letu

Najbolj brano