Izbrali smo 10 najlepših superg pod 100 evrov, ki jih potrebujete za letošnjo pomlad

Zdaj, ko počasi vstopamo v pravo pomlad, se najbolj veselimo sončni dni, ko bomo lahko obuli udobne pomladne superge.

Izbrali smo 10 najlepših superg pod 100 evrov, ki jih potrebujete za letošnjo pomlad - Foto: Instagram

Medtem ko udobje domačega sloga še naprej prenašamo v vsakdanje življenje s pletenimi kosi in elegantnimi stajlingi v slogu pižame, ne moremo mimo trenda superg za pomlad 2022. Superge, ki so bile nekoč rezervirane za pohode po gozdu ali tek v parku, so postale nepogrešljiv del garderobe. V mesecu mode so številne zvezde uličnega sloga izbrale superge, ki so krasile prve vrste modnih revij, od New Yorka do Londona, Milana in Pariza. Med sezonskimi trendi so vedno prisotne superge vseh oblik in barv, ki s svojim športnim in nevsiljivim odnosom dopolnjujejo tudi spomladanske obleke.

Po eni strani so modne brvi in vplivneži glavni vir navdiha za kombinacije, saj zagotavljajo čim več primerov videzov in ustvarjajo družbeni vodnik za njihovo najboljše nošenje v vsakem kontekstu. Po drugi strani pa znamke hitre mode s svojimi kolekcijami superg za pomlad 2022 ponujajo cenovno dostopne alternative, ki odražajo najnovejše trende, in nam omogočajo, da razširimo svojo izbiro. Vendar pa privlačnost belih športnih copat ni povsem izgubljena. Bele superge so vedno zanesljivi, vsestranski in relativno enostavni čevlji za nošenji. Ne glede na vaš slog vas bo naš izbor superg za pomlad 2022 prepričal in vas popeljal v sezono udobja in svežine.

1.

New Balance, cena: 90 evrov

2.

New Balance, cena: 56 evrov

3.

Zara, cena: 55, 95 evrov

4.

Zara, cena: 35, 95 evrov

5.

Zara, cena: 49, 95 evrov

6.

Zara, cena: 49, 95 evrov

7.

Zara, cena: 25, 95 evrov

8.

COS, cena: 99 evrov

9.

Massimo Dutti, cena: 99, 95 evrov

10.

Massimo Dutti, cena: 89, 95 evrov

Fotografije: Instagram/@matildadjerf

Preberite še: Sanjate bivšega partnerja? To so možni razlogi

Priporočamo tudi: Ste mislili, da popolna spomladanska obleka ne obstaja? Poglejte, kakšno je pravkar nosila Kate Middleton

Najbolj brano