Iščete novo jakno? To je najljubša zimska jakna Hailey Bieber in Kendall Jenner te sezone

Obe zvezdnici sta že nosili to bomber jakno Loewe.

Iščete novo jakno? To je najljubša zimska jakna Hailey Bieber in Kendall Jenner te sezone - Foto: Profimedia

Četudi je praznična sezona tik pred vrati, ne bo vsak videz, ki ga navdihujejo zvezdniki, obleka z bleščicami. Znane osebnosti so še vedno merilo sloga tudi za vsakodnevne kombinacije: dokaz za to so vse superge, ki so se izkazale za uspešnico, kot so Adidas Samba. Hailey Bieber in Kendall Jenner, dve največji muzi sproščenega stila, obvladata umetnost ležernega (in privlačnega) videza kot nihče drug. Zato ni presenetljivo, da sta v teh dneh obe nosili isto jakno.

Hailey Bieber je na eni strani izbrala ravne kavbojke in olivno zelene mokasine, ki jih je kombinirala z bomber jakno Loewe iz usnja nappa. Usnje v črni barvi je dalo prefinjen pridih videzu iz osnovnih oblačil, ki je izžarevalo neformalnost. Le nekaj dni prej jo je kombinirala z bež cargo hlačami in temnim telovnimkom s svetlimi črtami.

Kendall Jenner je v Aspnu izbrala zeleno različico te jakne, prav tako v kombinaciji z ravnimi kavbojkami, vendar tokrat s krznenim klobukom. Alternativa, ki daje topli jakni drugačno podobo, hkrati pa je idealna za hladne zimske temperature. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj o vas povedo številke, ki vas vsakodnevno obkrožajo? Izračunajte svoje numerološko število in spoznajte odtenke vašega značaja

Priporočamo tudi: "Štirideseta leta so najbolj seksi in najmočnejše desetletje za žensko": Modrosti hollywoodske igralke Kate Winslet, ki bi jih morala poznati vsaka ženska

Najbolj brano