Če boste nosile džins tako, boste vedno v trendu

Nošalanca v modni je tista pika na i, ki Francozinjam in njihovem stilu pričara pridevnik poseben, unikaten in hkrati večen. Prav zato se po navdih v kakšni kombinaciji nositi džins, da bo tudi ta posebna, unikatna in večna, obračamo k njim.

Če boste nosile džins tako, boste vedno v trendu - Foto: Instagram

Tokrat naj vas vodi vodilo, da zelo običajno casual oblačilo (džins) združite z zelo damskim, ženstvenim ali formalnim kosom. Še več, džins v takšni izvedbi bo dobrodošla popestritev stila 20-letnic kot tudi 60-letnic.

1. Džins v kombinaciji s "Chanel" suknjičem

Seveda ni nujno, da suknjič nosi originalen podpis (če ga, toliko bolje), je pa dobro, da je ta izdelan iz bukleja ali podobnega materiala, ki spominja na original. Prav tako je pomembno, da je suknjič tradicionalnega škatlastega kroja brez klasične fazone ter, da je okrašen z lepimi, glamuroznimi gumbi. Ob takšnem suknjiču nosite džins ravnega kroja v svetlo modri barvi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline de Maigret (@carolinedemaigret)

Suknjič Uterque, 199 €

Hlače Mango, 39,99 €

2. Džins v kombinaciji s škornji s peto

Oprijeti škornji v gladkem ali lak usnju z visoko peto so nedvomno pametna izbira, ko želite džinsu vdahniti nekaj več ženstvenosti. Poleg sodi džins dolžine malce pod gležnji (še posebej, če boste poleg obule gležnjarje), v vseh barvnih izvedbah. Bodite pozorne le na širino hlačnic, te so bodisi na dolžini zvončasto oblikovane, širše, vendar naj ne bodo preširoke. Nosite jih skupaj z zelo ženstvenimi pleteninami ali klasičnim črnim suknjičem pod katerim nosite svilen top s čipko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Škornji Marella, 312 €

Džins Weekend Max Mara, 149 €

3. Džins v kombinaciji z retro mokasinkami

Združite mokasinke, ki spominjajo na formalno kolidž obutev z džinsom ravnega ali korenček kroja dolžine do gležnjev. Nič ne bo narobe če poleg obujete tudi bele nogavičke, še posebej, če se kombinaciji pridruži črn ali temno moder plašč spuščenih ramen in klasično črtasto pletivo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Mokasinke Nine West, 74 €

Hlače Zara, 29,95 €

Plašč Mango, 149,99 €

Fotografije: Instagram/@carolinedemaigret

Preberite še: Nicole Kidman navdušila v najbolj izzivalni obleki z rdeče preproge

Priporočamo tudi: Jennifer Aniston sprejela ta nov trend kodranja las

Najbolj brano