8 modelov kavbojk, ki jih to poletje nosijo vsa modna dekleta: Izpostavljamo tiste, ki so ustvarjene za vse poletne priložnosti

Kdo pravi, da kavbojke niso za poletje? Imamo 8 trendovskih modelov, ki jih boste oboževali!

8 modelov kavbojk, ki jih to poletje nosijo vsa modna dekleta: Izpostavljamo tiste, ki so ustvarjene za vse poletne priložnosti - Foto: Instagram

Medtem ko večina trendseterk meni, da so kavbojke izrazite vse leto, je razumljivo, če se jim izogibate pri visokih temperaturah. To pa je nekakšna modna krivica, saj je toliko modelov kavbojk, ki jih lahko nosite tudi poleti.

Poleg tega, kateri modni kos je tako zanesljiv in nosljiv v čisto vseh priložnostih – od pisarne do kluba? Pomembno je le, da izberete prijetne in udobne oversize kroje, da koža diha, vi pa brez težav opravljate vsa vsakodnevna opravila.

1. Kavbojke z zavihanimi hlačnicami

Medtem ko je vihanje robov naših kavbojk nekaj, kar mnogi počnemo instinktivno, blagovne znamke dvigajo ta trend na višjo raven in oblikujejo modele z že všitimi zavihanimi robovi (več kot ga je, tem bolje!), modne vplivnice pa jih obožujejo z razlogom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei)

2. Raztrgane kavbojke

Eden glavnih razlogov, zakaj nestrpno pričakujemo poletno sezono, so vsi tisti strgani modeli kavbojk, ki v omari čakajo vsaj eno leto. Če želite biti modni, izberite temen džins.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Arant (@shhtephs)

3. Cargo kavbojke

Cargo hlače so že nekaj časa v trendu, pa ne le pri moških. Če imate radi modo 90. in 2000. let, poiščite takšen model in ga kombinirajte z modernimi kosi, kot je srajca ali top.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TANICE ELIZABETH (@taniceelizabeth)

4. Model s širokimi hlačnicami

Skoraj ni ženske, ki ne bi uživala v trendu kavbojk s širokimi hlačnicami. Urbane, predvsem pa udobne, ker v ničemer ne utesnjujejo naše silhuete, so se te kavbojke v času pandemije vrnile in nič ne kaže, da bi nas zapustile. Najboljša izbira za poletje, preživeto v mestu!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javi🧚🏽 (@javiera)

5. Patchwork vzorec

70. leta so imela velik vpliv na modne piste za pomlad/poletje 2022, patchwork pa je bil eden najpogostejših modnih motivov, ki smo jih videli v dizajnerskih kolekcijah. Od oblek do klobukov, moramo priznati, da nam je bil ta vzorec najbolj všeč na kavbojkah, ki so z njim videti kot umetnina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Mory (@tamaramory)

6. Kavbojke s sprednjimi žepi

Kavbojke z žepi so zasedle naš Instagram - od skandinavskih do francoskih vplivnic, ki jih spremljamo. To je še en dokaz, da doživljamo vrnitev najboljših trendov iz 70. let, ki se jih še posebej veselijo retro dekleta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

7. Bele kavbojke

Bele hlače in kavbojke so glavni znanilci poletja, kar se iz sezone v sezono potrjuje. Zanimivo je, da so bile nekoč velik modni no-no, danes pa so sinonim za stil za ženske, sploh odkar je modo prevzel minimalizem. Naš nasvet je, da se izogibajte ozkim modelom in izberite ravne ali široke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

8. Kavbojke na zvonec

Kavbojke na zvonec so priljubljena izbira Francozinj in vseh deklet, ki imajo raje eleganten slog. Za poletje morate imeti vsaj en takšen model, ki ga boste kombinirali s črtasto majico, šalom in elegantno torbico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Fotografije: Instagram/@clairerose

Preberite še: Dve nebesni znamenji bosta deležni največjega vpliva retrogradnega Saturna: Do 23. septembra jih čaka revizija preteklosti in uresničitev načrtov

Priporočamo tudi: Bi kratke hlače nosili kot Severina? Tukaj sta dve odlični ideji

Najbolj brano