74 let stare superge za to poletje premagale vse druge: Tako jih kombinirajo najbolje oblečene ženske na svetu

Superge, ki si jih lahko privoščimo in gredo k vsemu.

Vsako poletje »It« dekleta predstavijo nekaj novih trendovskih superg – letos pa gre za model adidas Samba. Športne, a elegantne, z nizkim podplatom, ob strani imajo znane tri črte. Kaia Gerber, Gigi Hadid in Kendall Jenner so le nekatere izmed slavnih, ki so sledile novemu modnemu trendu. Superge adidas Samba so odlična izbira za sprehod, pa tudi za večerni izhod.

Na trg so prišle leta 1950 in od takrat so ena največjih prodajnih uspešnic vseh časov, zahvaljujoč dostopni ceni in dejstvu, da so zlahka dostopni v trgovinah.

Sprva so bile izdelane kot nogometne superge, danes pa jih nosijo največje modne ikone Hollywooda - Emily Ratajkowski, Kaia Gerber, Bella Hadid, Katie Holmes in mnoge druge. 

Slavne dame jih največkrat izberejo za sproščene sprehode, kombinacij pa je neskončno. Ozke kavbojke in kratek top ali kratko krilo in top, kot ga ima Emily Rajtakovsky, so le nekatere izmed kombinacij, h katerim se odlično podajo Samba superge. Hilary Duff in Zoe Kravitz sta pokazali, da se odlično podata k širokim, dolgim ​​kavbojkam za nekoliko bolj ležeren videz.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sarah Jessica Parker 17 let pozneje ponovno nosila svojo ikonično obleko z Met Gala 2006. Videti je še bolje kot takrat!

Priporočamo tudi: Letizia Ortiz v nepogrešljivi obleki in petah, ki vedno delijo mnenja

Najbolj brano