7 manjših spletnih butikov, ki jih zagotovo še ne poznate (pa bi jih morali)

Zamenjajte Zaro z manjšimi butiki.

7 manjših spletnih butikov, ki jih zagotovo še ne poznate (pa bi jih morali) - Foto: Profimedia, Instagram

Pomembnost investiranja v kakovostne kose oblačil in podpiranje manjših ponudnikov postaja vedno pomembneje. Za vas smo izbrali sedem manjših podjetij, ki na unikaten način predstavljajo moderno modo in pomembnost trajnosti.

1. Modus

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M O D U S (@__modus) on

Korejska modna znamka Modus predstavlja dodelan minimalizem po vzoru azijske ulične mode, trendu, ki iz sezone v sezono pridobiva na globalni priljubljenosti. S svojo estetitko sporočajo drzno ženstvenost, kakovost in unikatnost.

2. Esthe Clothing

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESTHÉ (@esthe_clothing) on

Značilen material - organzo - znamka Esthe uporablja v kreiranju oblačil in modnih dodatkov. Esthe se osredotoča na omejeno proizvodnjo kosov, s katerimi enostavnemu stajlingu dodamo piko na i. Premišljene dizajne združujejo z željo po zaustavitvi pretirane proizvodnje oblačil na globalni ravni.

3. Nu-In

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nu-in (@nuinfashion) on

Nu-In veliko pozornosti posveča trajnosti proizvodnji oblačil z uporabo recikliranih in organskih materialov, proizvodnje v etičnih tovarnah in minimalno uporabo vode. Vse to vključijo v raznolike in trendovske kolekcije oblačil, ki izražajo minimalizem in mladost.

4. Musier

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Musier Paris (@musierparis) on

Francoska znamka Musier kreira trendovska oblačila, ki ustvarijo občutek kakovostnih kosov visoke mode. Komaj dve leti stara znamka v svojih produktih še vedno izraža vpliv arhivskih kosov, "vintage" mode in brezčasnosti, proizvedene kolekcije pa so omejene.

5. Cabrini Roy

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CABRINI ROY (@cabriniroy) on

Oblikovalka Cabrini Roy deluje pod istoimensko znamko, v svojih oblačilih pa vključuje ženstveni minimalizem. Majhno podjetje iz Londona proizvaja omejene kolekcije oblačil za minimalistke, ki želijo umirjeno izstopati.

6. Ruve 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R U V E (@ruveshop) on

Mlada znamka Ruve z vsakim posameznim kosom spodbuja individualnost in unikatnost posameznice, ki ga nosi. Ustvarjajo z željo po vzbujanju modnega navdiha ženskami kot nasprotje s ponavljajočimi znamkami hitre mode.

7. House of Sunny

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by House of Sunny (@houseofsunny) on

House of Sunny vsako sezono ustvari kolekcijo s svojo zgodbo, vsem pa je skupna uporaba živih barv v premišljeno oblikovanih oblačilih. Omejena proizvodnja in podrobno nadziranje njihovih tovarn pomaga uresničevati željo po trajnostni prihodnosti modnega sveta. 

Fotografije: Instagram

Preberite še: 8 najlepših lanenih oblek za to poletje

Priporočamo tudi: Zaljubili smo se v enostavne balerinke Melanie Trump

Najbolj brano