7 največjih modnih napak, ki smo jih opazili na ulicah med mesecem mode in bi se jim morali izogniti

Po tednu mode smo opazili nekaj "stilskih spodrsljajev": tukaj je 7 modnih napak, ki se jim je treba izogniti.

7 največjih modnih napak, ki smo jih opazili na ulicah med mesecem mode in bi se jim morali izogniti - Foto: Profimedia

7 stajlingov uličnega sloga, ki jih raje ne posnemajte

Vsega, kar vidimo na modnih revijah med tedni mode, ni treba jemati dobesedno: zelo pogosto napačne slogovne kombinacije pokvarijo videz ali ne izboljšajo oblačil in dodatkov, ki jih nosite. Manekenke in vplivnice so pogosto oblečene v kose, ki smo jih videli na modni brvi ali pa jih bomo kmalu našli v trgovini, da bi tako zagotovili zanimanje tistih, ki želijo slediti najnovejšim modnim trendom. Toda vse obleke uličnega sloga niso opravile testa modnega sloga: večkrat se zgodi, da ste priča senzacionalnim modnim spodrsljajem. Tudi če je oblačilo "in", je rezultat lahko izrazito "out", če se stvari ne lotite na pravi načini, ki vas vodi pri vaših estetskih odločitvah. In ti videzi 7 uličnih stilov to dokazujejo.

Ne spreglejte:

1. Popolnoma črn stajling ni vedno dobra ideja

Mnogi trdijo, da je oblačenje v črno najlažja rešitev, ki vedno deluje. V tem primeru popoln črni videz ni jamstvo, ker se lahko izkaže za neosebnega. Naredite črno "pametnejšo": igrajte se s prekrivajočimi se materiali, prosojnnimi tkaninami in geometrijskimi dodatki. Učinek bo zagotovljen. 

2. Džins na džins

Kavbojke imajo posebnost, da se podajo vsemu, razen ene izjeme: če se odločite za popoln videz iz džinsa, morate skrbno izbrati odtenek, ki se bo ujemal. Ponovno moramo ustvariti določeno harmonijo v videzu in to je zagotovljeno s kontinuiteto, torej z enakim odtenkom. 

3. Široke hlače u ozkimi škornji

To zimo se bomo morali spoprijeti s tem trendom: nošenje hlač v škornjih. Trend se nanaša na izbiro čevljev, ki ne smejo biti pretesni, da se izognete asimetrijam in neprijetnim gubam, ki jih je težko obvladati. 

4. Predolge hlačnice

Hlače na zvonec so ena najpomembnejših oživitev jeseni in zime 2021/2022: oblikovalci ponujajo tudi dramatične modele v oblikah in volumnih z ekstremnimi zvonci. Izogibajte se predolgim hlačnicam, saj stajling tako lahko postane kot kostum. 

5. Napačni čevlji

Če ste v dvomih, se izogibajte pretiravanju. Na prfi fotografiji se mini obleka z vzorcem skrije pres gladiatorskimi sandalami; na drugi škornji z zadrgo pokvarijo svileno satensko obleko s kvačkanimi detajli. V obeh primerih je naš predlog, da nosite čevelj s čisto linijo. 

6. Debele nogavice

Generaciji Z je zelo všeč ta trend: na ulicah vašega mesta boste opazili, kako vedno več najstnikov kaže svoje dizajnerske nogavice, ki jih nosijo visoko, čez športne hlače. Tudi v tej obliki (s suknjičem in mini krilom) videz pokvari postavo: raje se osredotočite na tanjše nogavice v nevpadljivi barvi. 

7. Nekaj ​​manjka?!

Tudi Camille Charriere se je znašla na sezmanu: ta stajling daje vtis, da je nepopoln, kot da bi od hiše odšla brez krila ali hlač.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Victoria Beckham navdušila v trendih hlačah za najbolj drzne. Ta stajling boste zagotovo želeli posnemati

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez je nosila najbolj priljubljene čevlje manekenk

Najbolj brano