6 modnih kosov, ki jih ima vsaka Francozinja nad 50 let

Že imate vse?

6 modnih kosov, ki jih ima vsaka Francozinja nad 50 let - Foto: Profimedia

Ni skrivnost, da imajo Francozinje spretnost za izvrsten slog, za katerega se zdi, da ga dosežejo brez napora in truda. Z leti se izkaže, da resnično oplemenitijo svoje osebne čute za slog z garderobo, založeno z neverjetnimi osnovnimi kosi. Francozinje resnično vedo, kateri kosi jim bodo služili leta in leta, zato ne preseneča, da vedno opazimo, ko iste kose nosijo znova in znova.

Zagotovo boste na Carli Bruni in Isabel Marant opazili elegantne kose iz tvida. Enako velja za gležnjarje. In tu se ne ustavi. Poiščite navdih pri elegantnih Francozinjah v zrelih letih in si oglejte šest kosov, ki jih boste opazili v vseh njihovih omarah.

1. Trenč plašč

Ne glede na to, kateri letni čas je, so trenč plašči enostavni za kombiniranje kateregakoli stajlinga. Ne glede na to, ali ga poleti oblečeno čez bermuda hlače in majico, pozimi pa čez pulover, hlače in škornje, je ta kos prava klasika.

2. Gležnjarji

Odličen par gležnjev je naložba, ki je vsekakor vredna stroška na nošenje. Lahko jih združite z obleko za videz, vreden rdeče preproge, ali pa jih nosite s kavbojkami za bolj priložnostni videz.

3. Tvid

Tvidd je luksuzna tkanina, ki takoj asociira na elegantne Francozinje. Da ne bo videti preveč strogo, poskusite suknjič kombinirati s pajkicami ali usnjenimi hlačami za stajling, ki je enako prefinjen in kul.

4. Hlače z visokim pasom

Če želite, da je vaša garderoba bolj elegantna, ne morete zgrešiti z odličnimi hlačami z visokim pasom. Ne glede na to, ali jih kombinirate s srajco ali  usnjeno jakno, krojene hlače v trenutku povzdignejo vsak videz.

5. Krojeni suknjiči

Krojen blazer je lahko eden najbolj vsestranskih kosov, ki jih lahko dodate v svojo garderobo. Za kos, ki ga navdihujejo Francozinje, poiščite rahlo preveliko silhueto z ostrim krojenjem.

6. Preprosti salonarji

Vrhunske elegantne pete, ki se podajo k vsem? Elegantni salonarji. Vsestranski model, ki preživi vse trende, zato je enostavno razumeti, zakaj ga boste našli v garderobi vsake Francozinje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Manekenke že nosijo te kontroverzne zimske čevlje, ki jih bomo to sezono videli povsod

Priporočamo tudi: 8 brezčasnih modnih kosov, ki jih ima v svoji omari vsaka dobro oblečena Francozinja

Najbolj brano