5 modnih kosov, ki si jih bo to poletje kupila naša novinarka Manca

Poglejte, kako naša novinarka Manca Pogačar pripravlja svojo poletno garderobo.

5 modnih kosov, ki si jih bo to poletje kupila naša novinarka Manca - Foto: osebni arhiv

Ker bom letošnje poletje namesto na morju preživela na veliki kmetiji fantove družine, nisem veliko brskala za idejami na Instagramu in spletnih modnih butikih, kjer bi nestrpno pričakovala popuste. Letos mojih poletnih nakupov ne bodo narekovali trendi in modna dekleta z Instagrama, ampak preprosto to, kar bom potrebovala.

Tako se je na vrhu mojega seznama znašla kapa s šiltom, ki si je že dolgo želim, a prej nikoli nisem znala upravičiti njenega nakupa. Všeč mi je, da jo lahko nosim prav z vsem, da pa bi kombiniranje še bolj poenostavila, sem izbrala mornarsko modro kapo znamke Balenciaga. Bi mi kdo zameril, če bi jo nosila tudi na deževen dan? Postali sva pravi prijateljici.

246 evrov

Moje razmišljanje o poletni garderobi se je začelo, ko sem "ujela priložnost" za nakup svojih najljubših sončnih očal znamke Lexxola. Težko sem izbrala oranžna stekelca, saj bi jih resnično imela prav v vseh barvah. Toda sedaj ko razmišljam o svojem seznamu poletnih artiklov, se mi zdi, da bodo oranžna pristajala prav vsemu.

Približno 200 evrov

Po prvem poletnem vikendu, preživetem na Obali, pa mislim le še na poletje. Na vikend sem se pripravila s čudovito bež obleko znamke H&M, ki je svoje poslanstvo izpolnila odlično.

49,99 evrov

Toda po treh vročih popoldnevih sem si zaželela lahke poletne obleke v nežnih pastelnih barvah. Prav takšno sem našla pri znamki Jacquemus z mamljivim popustom.

324 evrov

To, da bom na sladoled namesto na Obalo hodila v ljubo Ljubljano, pa se mi zdi dovolj dober izgovor za nakup krasne bež bluze znamke Toteme. Še toliko bolj mi je všeč, ker me spominja na bluzo, ki sem jo nosila kot deklica, le da je bila tista bele barve. Želim se spet srečati z njo, tokrat v družbi svetlega džinsa.

270 evrov

S seznama mi je do sedaj uspelo odkljukati tri artikle, toda poletje je še dolgo in imam veliko upanja, da bosta moja postala še zadnja dva artikla.

Manco lahko spremljate na @mancapogacar

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O vsem in še več na elle.si

A post shared by Manca Pogačar (@mancapogacar) on

Pripravila: Manca Pogačar

Fotografije: Osebni arhiv

Preberite še: Pozabite na vse, kar veste o kavbojkah - tukaj je čisto nov kroj!

Priporočamo tudi: 7 najboljših serij, v katerih boste našli navdih za modno kombiniranje

Najbolj brano