TO so čevlji, na katere prisegajo slovenske modne vplivnice (+ TOP predlogi kako jih nositi!)

Kateri pa so tvoji jesenski favoriti?

Promocijsko sporočilo, 6. 10. 2021
TO so čevlji, na katere prisegajo slovenske modne vplivnice (+ TOP predlogi kako jih nositi!) - Foto: Foto: NIka Krmec | NIkola Janusic

"Samosvoja, pristna, drugačna. V stiku sama s sabo. Takšna bo letošnja modna jesen, ki jo zaznamujejo stilsko dovršeni kosi oblačil s pleteninami in mehkimi tkaninami ter modna obutev, ustvarjena za občutek udobja in domačnosti," pravijo v Deichmannu.

Vplivnice, modne navdušenke in ljubiteljice Deichmann čevljev ste lahko svoj glas oddale v sezonskem izboru najljubših parov, ki se je tokrat imenoval “Viva la Deichmann”. 

Te zanima, kateri čevlji so dobili največ glasov?

V ospredju ostajajo debeli podplati, ki smo jih dodobra spoznali v prejšnjih sezonah. Naj bodo v takšni podobi prekrasne superge, klasične loaferke ali elegantni Chelsea škornji

Prepričljivo ste izbrali tudi škornje z zlatim detajlom, se prepustili zapeljati elegantni mini torbici ter športno-modnim supergam.  

Prav vsi kosi vztrajno šepetajo "Viva la Deichmann", zato se prepusti vsem odtenkom jesenske modne pravljice!

Pod okriljem kreativne Lili Čadež in v sodelovanju z znanimi vplivnicami Niko Krmec, Zalo Zagoričnik, Katarino Mljač in Zalo Iskra Strnad, je nastal tudi video, ki te bo navdušil!

Poglej si video z najbolj trendi jesenskimi pari obutve:

Najbolj brano