Moda Promocijsko sporočilo

To so bistveni trendi obutve za pomlad in poletje (med njimi boste gotovo našle tisto, ki izraža vaš slog)

11. 4. 2024

Pomlad je tu in poletje pride zelo kmalu. Z njima pa tudi lahka obutev, ki mora zadovoljiti kar nekaj kriterijev: biti mora udobna in obenem imeti estetsko vrednost, biti mora po zadnjih trendih in hkrati izražati vaš osebni slog ... Kar težka naloga, kaj pravite? Da bo vse skupaj lažje, z vami delimo tri osnovne trende in obutev, ki bo zadovoljila prav vsako od vas.

To sezono si predstavljajte kot sezono vsesplošnega prebujenja. Tako kot se prebudi in razcveti narava, se bomo razcvetele tudi ženske in naša obutev bo to seveda izražala. Medtem ko se bomo prebujale iz zimskega spanja, pa bomo tudi malce nostalgične in zasanjane. 

Pomlad in poletje bosta torej zaznamovana s potovanjem v preteklost in retro slogom, hkrati pa bomo popolnoma prisotne v sedanjosti, zato bo naša obutev navdihnjena z naravo, a tudi glamurjem. Odličen izbor obutve, ki sledi tem trendom, boste našle v novi pomladno-poletni Deichmannovi kolekciji.

Deichmann

Zasanjan pogled v preteklost

Retro pridih bo prisoten tako na nizkih supergah kot na elegantnih salonarjih in mokasinih. Preteklost pa boste lepo povezale s sedanjostjo, če boste izbrale umirjene barve, ki jih občasno povzdignejo živi odtenki. Le kaj je lepšega kot čudovita preteklost, ki elegantno in hkrati praktično stopi v današnji trenutek?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deichmann Adria (@deichmann_adria)

Bleščeče poletje na vidiku

Glamur je večna domena večernih dogodkov, a to sezono bo zelo dobrodošel tudi v dnevnih kombinacijah. Najbolj subtilno ga bodo pričarale sandale z bleščicami, ki jih kombinirate s preprostimi in minimalističnimi oblačili. 

Deichmann

Narava kot čudovit navdih

Narava je glavni navdih te sezone, kar se odraža v uporabi naravnih materialov, kot sta pluta in rafija, in nežnih zemeljskih tonov, ki segajo od bež do kakijevih in smetanovih odtenkov. Obutev in dodatki s tkanimi detajli in naravnimi zaponkami prinašajo svežino in lahkotnost, ki se popolnoma ujema s poletnim vzdušjem.

Deichmann

Čudovita Deichmannova kolekcija je bila pred kratkim predstavljena tudi na ekskluzivnem retro brunch dogodku, ki je tako kot kolekcija združil nostalgijo in sodobnost. Gosti so se lahko sprehodili med trendi nove kolekcije in se prepustili razkošju obutve in dodatkov, medtem ko jim je Ula Furlan predstavila najbolj vroče trende za pomlad in poletje 2024.

Deichmann
Kolekcija pomlad-poletje 2024 je na voljo v vseh Deichmannovih poslovalnicah po Sloveniji, ogledate pa si jo lahko tudi na spletni strani https://www.deichmann.com/SI/sl/shop/welcome.html.