Moda Promocijsko sporočilo

To pomlad imajo glavno vlogo petke in mi vemo, kje vas čakajo najlepši modeli!

9. 5. 2023
To pomlad imajo glavno vlogo petke in mi vemo, kje vas čakajo najlepši modeli! (foto: Deichmann)
Deichmann

Končno je napočila pomlad, z njo pa tudi nova kolekcija, ki bo navdušila vse ljubiteljice mode. V fokusu letošnje sezone so ženstveni modeli, ki združujejo udobje in eleganco, prav take modele pa prinaša nova kolekcija Deichmann. 

Poseben poudarek je to sezono na petkah v barvah pomladi, ki bodo pravi hit! Vodilni trendi ženske obutve za letošnje leto so prav takšni modeli, ki poudarjajo ženstvenost in eleganco, pri tem pa njihova oblika prinaša razigranost in zabavne detajle. Ne glede na to, ali so vam bolj všeč visoki salonarji ali udobne blok pete, nova kolekcija ima nekaj za vsakogar. 

Blok petke, ki bodo privabile na lice nasmeh

Blok pete so zagotovo eden izmed največjih trendov pri modni obutvi zadnjih nekaj let. To je tip čevljev, ki ga obožujejo številne dame, saj je znan po stabilnosti in udobju pri nošenju, ravno zato je odlična izbira za vsako priliko, od bolj ležernih do formalnih. Poleg svoje funkcionalnosti blok pete pogosto ponudijo odmik od klasičnih ženstvenih silhuet in stajlingov z zabavnimi detajli, vzorčki in barvami, ki enostavno ne morejo ostati neopažene. 

Ne glede na to, kakšen je vaš stil, so čevlji z blok petami eden izmed trendov, ki se lahko prilagodijo vsakemu izgledu in priliki, kar jih absolutno uvršča med obvezne kose vaše letošnje garderobe. 

Elegantni salonarji za „wow“ učinek 

Vrtoglave petke v pomladno razpoloženje vnašajo nepričakovani preobrat. V Deichmannovi kolekciji smo tako našli sandale in čevlje s kockasto petko, modele z bleščečimi kovinskimi dodatki na petki, čevlje z elegantno špic peto, odprte pete in visoke platforme, ki so osvojile srca vplivnic in ljubiteljic trendov.  

Zlasti nas je razveselilo dejstvo, da so vsi modeli na voljo v širokem spektru barv, kjer so letos v ospredju živahne, vpadljive barve in odtenki, zato se veselimo različnih kombinacij, ki bodo ta trend prikazale tudi na naših ulicah. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deichmann Adria (@deichmann_adria)

Poleg sijajnih petk nova kolekcija prinaša tudi različne modele čevljev, sandal in modnih superg, ki se bodo čudovito vključile v vašo pomladno in poletno garderobo. 

Zato le pogumno, izstopajte iz množice s čudovitimi čevlji in uživajte v vseh možnostih, ki bodo v naše garderobe prišle prav z novo Deichmannovo kolekcijo. Izkoristite vodilne trende ženske obutve za to sezono in odkrijte svoj novi pomladni stil – pri Deichmannu so se potrudili, da bo trend in udobje nekaj, kar je dostopno čisto vsem. 

Odkrijte novo kolekcijo v Deichmannovih poslovalnicah in pobrskajte svoje najljubše kose tudi na spletni strani www.deichmann.com