TO poletje bomo nakit nosile drugače!

Navdih pa smo poiskali v festivalni sezoni in pozitivni energiji! 

Moda, 19. 6. 2018
TO poletje bomo nakit nosile drugače! - Foto: Promocijsko gradivo Pandora

Trend popolno opisuje nova Pandorina kolekcija, ki se v izdelkih poigra s kombiniranje turkizne, koralne, oranžne, rjave in črne, tudi to poletje pa nikakor ne moremo mimo usnja in živahnih resic. 

Kako bomo to poletje nosile nakit?

Pravilo #1: PLASTENJE OGRLIC 

Nosite igrive teksture in dodatke na ogrlicah, da ustvarite večplastni stil. Črna ali rjava choker ogrlica sta super izhodišče. Dodajte obesek za večji učinek. Poiščite navdih in postanite drznejši.

Pravilo #2: SLADKI DODATEK 

Dodajte vašemu videzu energijo z obeskom v obliki sladkega prigrizka. Naš obesek pokovka je odlična poslastica. Lesketajoč roza emajl in bel kristalni biser dodata živahni pridih vaši zapestnici.

Pravilo #3: BARVITE NITI 

Resice so luksuzni dodatek, ki se premikajo z vami. Naše resice se lahko nosijo na zapestnicah ali ogrlicah, na voljo v čudovitih barvah, kot je ta lepa turkizna.

Pravilo #4: USNJENA ZAPESTNICA 

Premierno nova usnjena zapestnica, z novim zapiralom, se ovije dvojno okoli roke in ima preprost način dodajanja obeskov. Turkizna,

rjava, črna ali koralno-oranžna; čakajo na vaša navodila kombiniranja.

Pravilo #5: ŽIVAHEN STIL 

Amuleti, talismani in lovilci sanj so lepo izdelani z dušo. Spletite srečne sanje in občutke z našim novim obeskom in uhani s peresom s turkiznimi kamni.

Fotografije: Promocijska material Pandora

Preberite še: Če bi radi daljše noge, to poletje izberite TA model kratkih hlač!

Priporočamo tudi: TO so sandali, ki jih to poletje nosijo 'it dekleta'!

Najbolj brano