To je nakupovalni raj za navdušence mode in spletnih nakupov s popusti do -80%!

Elle vas vabi v ekskluzivno modno skupnost, ki se ji lahko pridružite le s posebnim vabilom. Z razlogom se temu nakupovalnemu raju reče BestSecret (v prevodu: najboljša skrivnost), saj spletna stran skriva več kot 3000 znamk s popusti do 80%! Za vas imamo posebno Elle vabilo ...

Promocijsko sporočilo, 22. 10. 2020
To je nakupovalni raj za navdušence mode in spletnih nakupov s popusti do -80%! - Foto: Promocijsko gradivo

Nova (modna) sezona je tukaj, med trendi ste zagotovo že našli svoje favorite, morda celo že začeli dopolnjevati svojo jesensko-zimsko garderobo in iskati svoj slog. Ko je govora o trendnih kombinacijah za novo sezono nam misli običajno zaidejo k nakupovanju. V trenutnih razmerah pa ni boljše izbire, kot je online šoping, kajne?

BestSecret na enem mestu združuje svetovno znane znamke, največje trende sezone in najnižje cene daleč naokrog. 

BestSecret je pravi naslov za dizajnerska oblačila, dodatke in izdelke več kot 3000 mednarodno znanih, priljubljenih in tudi prestižnih modnih znamk, kot so Balmain, Calvin Klein, Bottega Veneta, Fendi, Guess in številne druge. Priljubljene znamke in dizajnerske kose lahko na BestSecret nakupujete po najnižjih cenah, saj so cene 80 % nižje od rednih cen v trgovinah z oblačili.

Spletno nakupovanje je danes bolj popularno kot kadarkoli - kombinacija dostopnosti in udobja naročanja iz domačega naslonjača sta tisto, kar prepriča tudi največje ljubitelje sprehajanja po nakupovalnih središčih. Prednost platform, kakršna je tudi BestSecret pa je to, da so nam luksuzne znamke in velika modna imena bližje kot kadarkoli prej.

Vstopite v nakupovalni raj

Če se sprašujete, zakaj še niste slišali za ta nakupovalni raj, se razlog skriva v tem, da je BestSecret ena bolje varovanih skrivnosti v svetu spletnega nakupovanja. Za vstop v to ekskluzivno modno skupnost je potrebno povabilo nekoga, ki je že član ali povabilo vašega najljubšega modnega portala. Elle Slovenija ima namreč za vas v nadaljevanju posebno povabilo.

Ko postanete član, boste uživali v ugodnem, enostavnem in uporabnikom prijaznem spletnem nakupovanju. Po končanem nakupu bo vaše naročilo odposlano naravnost na vaš naslov, BestSecret pa ponuja tudi brezplačno vračilo blaga.

Skorajda neskončna izbira modnih oblačil, modnih dodatkov, čevljev in celo izdelkov za dekoracijo doma bo navdušila tako vas kot ostale člane družine, tudi najmlajše, in prijatelje, hkrati pa navdihnila ljudi okrog vas.

Pred vami je nekaj modnih kombinacij za jesen in zimo 2020, ki jih najdete tudi na BestSecret. Za vstop v ekskluzivno modno skupnost kliknite TUKAJ.

Najbolj brano