To je kolekcija za dušo! Jesen še nikoli ni bila tako ustvarjalna

Ta sezona je kot nalašč za ženske, ki obožujejo večplastno stiliranje. Temu nadvse elegantno sledi Comma, ki je svojo kolekcijo zasnovala na treh glavnih zapovedih.

Promocijsko sporočilo, 22. 10. 2020
To je kolekcija za dušo! Jesen še nikoli ni bila tako ustvarjalna - Foto: PROMO

1 Plastenje, plastenje, plastenje

To je tista rdeča nit, ki združuje čudovito jesensko kolekcijo znamke Comma. Gre za ustvarjalno druženje oblačil, ki se popolno združijo v celoto. Uporabite svojo kreativno žilico in drzno nosite večplastne kombinacije po svojem okusu. 

2 Kombinacija umirjenega in živahnega

Jesensko barvno paleto so tokrat poživili ciklamno rožnata in vsi rdeči odtenki, ki odlično dopolnjujejo stajlinge v kamelji in črni barvi. Združite črno in rdečo, da dosežete tisti 'nevarno' zapeljivi učinek, ali vse odtenke rdeče v enem samem kosu. Me bi izbrale plisirano krilo, ki s svojo paleto rdeče dobesedno vzame dih.

3 Čudovito usnje in vrtnice

Poleg tega v tej sezoni ne spreglejte usnjenih hlač, kril in oblek. Pogumno se odenite v celoten videz usnja in ne boste zgrešili ali se bolj subtilno odločite za en sam kos. Svoj moment vsekakor še vedno ali ponovno doživljajo usnjene hlače, baggy ali ozke. Če boste usnje kombinirali z vrtnicami, pa boste zadeli najbolj vpadljivo modno tarčo te jeseni! 

 

Najbolj brano