TO dekle je zanetilo revolucijo v modni industriji. Že veste, zakaj?

No, to pa je nekaj zelooooooooo inovativnega! Ste za akcijo?

Moda, 20. 8. 2018
TO dekle je zanetilo revolucijo v modni industriji. Že veste, zakaj? - Foto: Instagram.com/miquela

Miquela ima na Instagramu več kot milijon sledilcev, v svojem portfoliju pa zavidljivo število prestižnih blagovnih znamk, s katerimi je sodelovala. Kljub temu ... pa punca sploh ni resnična!

Gre namreč za virtualno dekle, ki je na Instagramu svoj začetek zapisala leta 2016!

 

A post shared by *~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) on

Tedaj so Miqueli napovedovali bolj malo uspeha, kljub temu da že vse od svojih začetkov na spletu prejema zavidanja vredno količino pozornosti!

No, danes brazilska 'manekenka' Miquela velja za eno glavnih konkurentk 'it deklet'. In to celo Chiarre Ferragni in Zoelle.

 

A post shared by *~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) on

Kljub temu, da Miquela nima (človeškega) telesa, pa v fizičnem svetu lahko naletimo na kar nekaj njenih izdelkov. Poleg tega, da je že nastopila na nekaj naslovnicah svetovnih modnih revij, je pred kratkim izdala tudi nekaj svojih pesmi in z njimi že dosegla prve uspehe na Spotify-u.

 

A post shared by *~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) on

No, v teh dneh je napovedala tudi prihod njenih novih skladb, precej aktivna pa je tudi na področju družbenega osveščanja, saj je že podprla kampanije za boj proti rasizmu in pravičnost transseksualnih oseb.

Kljub temu je Miquela najbolj priljubljena prav zaradi svojega edinstvenega modnega sloga, katerega so hitro opazile tudi velike modne hiše, kot je Chanel, Balenciaga, Alexander McQueen, Prada in drugi.

Fotografije: Instagram.com / lilmiquela

Napisano po predlogi Cosmopolitan.IT

Preberite še: 12.000 ljudi je v čakalni vrsti za TE (50 dolarjev vredne) hlače!

Priporočamo tudi: 5 modnih napak, ki vas v trenutku postarajo

Najbolj brano