TEH 8 modnih kosov bo to sezono zavzelo Instagram!

Pri iskanju navdiha se modna javnost vedno raje (in pogosteje) zateka k Instagramu. Že veste, kaj v tem letu še napoveduje IG?

Moda, 23. 4. 2018
TEH 8 modnih kosov bo to sezono zavzelo Instagram! - Foto: Profimedia

1. Torbica iz perl

Retro je nazaj! Z njim pa elegantne torbice, okrašene s perlicami, ki jih v novi sezoni znova pozdravljamo medse. Preostane vam le še odločitev, kakšno barvo boste izbrale.

2. Džins

Dober par džins hlač je obvezen kos v omari vsake modne navdušenke, ne glede na barvo ali obliko. Po dolgem zimskem spancu je čas, da jim privoščite malo sončne svetlobe, sebi pa uživanje v udobju.

3. Dolga obleka

In to glamurozna, ki je obenem tudi neverjetno vsakdanja. Dolga obleka je naša večna zaveznica, s katero se lahko nonšalantno prelevite iz dnevne oprave v večerno toaleto.

4. Prstani

Ni skrivnost, da letu 2018 kraljuje nakit. S pomladjo pa bodo prišli v ospredje predvsem prstani, ki bodo drzno krasili roke vseh ljubiteljic glamurja. Minimalistični, maksimalni, z dragimi kamni... Izbira je vaša.

5. Matriks očala

Futurističen ultra-moderen modni dodatek iz 90-ih se vrača v naše omare in je že izbran za najbolj zaželen kos sezone, ki da piko na i vsakemu videzu.

6. Pikice

Pomladno monotonost bodo razbile pikice. Brezskrbno se igrajte z njimi in jih uporabite na srajcah, hlačah, krilih, oblekah, torbah … Drzna poteza, ki je hkrati super modna.

7. Lila barva 

Pastelne barve počasi prebujajo zimsko utrujenost in v garderobo vnašajo novo svežino. Letos je svojo pot našla lila barva, ki se v nežnih odtenkih pojavlja v detajlih ali pa vlada celotnemu videzu.

8. Odprti sandali

Kot še nikoli doslej, so letos modno stezo preplavili posebno-nizki sandali, s katerimi po modnih prestolnicah lahkotno šarmirajo modne navdušenke. Udobni in lahkotno elegantni so primerni za dnevni sprehod po mestu ali za romantičen večer v dvoje.

Fotografije: Profimedia

Prispevek je v okviru HUDJOB projekta pripravila Hana trošt

Preberite še: TA slovenski izdelek je osvojil tuje Instagramerke!

Priporočamo tudi: Na katerem prstu nosite prstan? Preverite, kaj to razkriva o vaši osebnosti!

Najbolj brano