Džins v vlogi surovega spremljevalca casul sloga = Surovo dobro!

Naša modna urednica razkriva, kaj je tako surovo dobrega pri G-Star Raw.

Moda, 20. 10. 2016

Petra

Blagovna znamka G-Star Raw vas v novi modni sezoni izziva z vprašanjem 'What is Raw'?

Nanj je poskušala odgovoriti tudi naša modna urednica, Petra Windschnurer. "Všeč mi je surov, grob in neobdelan videz džinsa in skoraj tehnološko zaznamovan material dežnega plašča, medtem ko sem si za surov pristop k stiliranju privoščila igro kontrastov. Salonarji s tigrastim vzorcem in broške lesenih cvetov so kljub prizvoku elegance dovolj surovi, da se kosajo s surovim urbanim slogom džinsa, puloverja s kapuco in vojaškega platna dežnega plašča."

Petra

V drugi različici pa je Petra surov videz džinsa pospremila s surovo nonšalantnim stiliranjem. "Odpeta srajca, ki je površno zatlačena v hlače poudari 'delavski' slog iz obdobja 40-ih let prejšnjega stoletja, medtem ko torba iz džinsa s sporočilom ta isti stajling popelje nazaj v leto 2016," je še zapisala naša modna urednica.

Petra

Petra

Modna urednica pa je za svoj tretji stajling izbrala nadvse priljubljen modni bomber, katerega krasijo še bolj trendovski našitki črk, ki podpisujejo in počrtujejo del imena blagovne znamke G-Star Raw. Mehkoba šala in resnost klasične bele srajce nadgradijo mladostniški ulični slog v odraslo interpretacijo džins videza.

Petra

Petra

Preberite še: Zapiski modne urednice Petre Windschnurer: Modro je spet moderno

Najbolj brano