Stilska kartoteka: Sarah Jessica Parker

Laskavi modni naziv modne ikone si je Sarah prislužila s svojim fantastičnim stilom, ki je številne ženske naučil, da sta pri stiliranju vedno potrebna pogum in velika žlica samozavesti.

Stilska kartoteka: Sarah Jessica Parker - Foto: profimedia

Pred časom smo izvedeli, da je Sarah skoraj zavrnila vlogo v seriji Seks v mestu (po kateri jo najbolje poznamo), saj se ji ni zdela dovolj dobra, ni verjela v njen uspeh, kar se je izkazalo za veliko napako. Čeprav je bila Sarah že zelo uveljavljena v svetu šovbiznisa, jo je prav ta vloga izstrelila med najbolj prepoznavne ženske na prehodu tisočletja. Kmalu pa jo bomo lahko zopet videli na malih zaslonih.

Danes jo poznamo kot igralko, oblikovalko in modno poznavalko, ki navdihuje s svojim posebnim stilom in okusom.

Čeprav v prostem času obožuje sproščen slog in jo večinoma vidimo v kavbojkah ter širokih puloverjih in oblekah, ji moramo priznati, da ob priložnostih, ko si vzame čas za svojo opravo, vedno izbere in pokombinira zanimive kose.

Pohvali se lahko z zavidljivo kolekcijo čevljev in torbic, s katerimi najraje dopolnjuje svojo podobo. Svoj okus pa je prenesla tudi na različno sodelovanja z modnimi hišami.

Preberite še: Sarah Jessica Parker in H & M na Met Gali predstavila skupno modno kreacijo in Sarah Jessica Parker navdušuje s svojo kolekcijo čevljev

Najbolj brano