Stilska kartoteka: Kendall Jenner

Manekenka ter članica kluba Kardashian in zvezda Instagrama, mlada Kendall (20), je izstopila iz sence starejših sester in življenje zajela s polno žlico. 

Stilska kartoteka: Kendall Jenner - Foto: profimedia

Spada v generacijo manekenk digitalne dobe, saj ji na družbenih omrežjih sledi več kot 35 milijonov ljudi, kar za naročnike pomeni velik oglaševalski potencial. Revija Time jo je uvrstila med najvplivnejše najstnice in glasnice trendov na svetu. Vsaka modna hiša si jo želi, vabljena je na prireditve po vsem svetu, sama pa pravi, da se najbolje počuti v rodni Kaliforniji, natančneje v Los Angelesu.

Po brvi je hodila že za najslavnejša imena visoke mode, kot so Chanel, Balmain, Givenchy, Dolce & Gabbana, Donna Karan, zastopa vrhunsko kozmetično hišo Estée Lauder in krasi naslovnice najimenitnejših modnih revij, med njimi ELLE, VOGUE in Marie Claire. 

Njen stil je vse prej kot najstniški, saj je z modo povezana že od rojstva. Zagotovo so nanjo imele velik vpliv tudi starejše sestre, ki so jo že kot deklico spoznavale z lepotnimi in modnimi trendi.

Priznati moramo, da jih je mlada Kendall osvojila, jih prikrojila po svoje ter jim dodala osebni pečat. Z mlajšo sestro Kylie sta ustvarili svojo kolelcijo za mladostno znamko Topshop, šušlja pa se tudi o kolekciji čevljev. 

Najbolj brano