Lady Gaga nas je presenetila z NEPRIČAKOVANIM stajlingom, ki ima globoko sporočilo

Ostali smo popolnoma brez besed! Zaradi stajlinga in njega novega prelepega zaročnega prstana. Poglejte v članku

Lady Gaga nas je presenetila z NEPRIČAKOVANIM stajlingom, ki ima globoko sporočilo - Foto: Profimedia

Lady Gaga je pred kratkim doživela uspeh s svojim novim filmom Zvezda je rojena, v katerem igra ob boku Bradleyja Cooperja. Ogledate si ga lahko tudi v Sloveniji!

Na vsakoletnem dogodku Ženske v Hollywoodu (Women in Hollywood), ki ga organizira ELLE US, nas je glasbenica in igralka presenetila z navdihujočim outfitom. 

Poglejte, kaj je Lady Gaga izbrala za ta dogodek:

Po rdeči preprogi se je sprehodila v obleki Marca Jacobsa iz kolekcije Pomlad 2019. V svojem govoru pa se je dotaknila tudi svoje modne izbire. 

"Ko sem se pripravljala na ta dogodek, sem pomirila obleko za obleko, tesne korzete, visoke pete, diamante in vse mogoče materiale na tem svetu. A če sem iskrena, bilo mi je slabo," je povedala.

"Vprašala sem se: Kaj v resnici pomeni biti ženska v Hollywoodu? Nismo le objekti v zabavni industriji. Nismo le tekmovalke na lepotnih tekmovanjih, usmerjene druga proti drugi. Smo ženske v Hollywoodu, imamo svoje glasove. Imamo globoke misli in ideje in prepričanja in vrednote in imamo moč, da spregovorimo, smo slišane in se borimo," je nadaljevala. 

"To je bila prevelika moška obleka, narejena za ženske. Ne večerna obleka. In začela sem jokati. V tej obleki se se počutila, kot prava jaz. V tej obleki, sem začutila, kdo sem. In takoj sem vedela, kaj bom danes povedala," je zaključila.

Lady Gaga se je sicer pred dnevi zaročila s svojim agentom, na njeni roki pa se zdaj svetlika prelep rožnat prstan. Poglejte, kako izgleda.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle je v Avstraliji popolnoma navdušila z zelo pogumnim modnim dodatkom

Priporočamo tudi: Našli smo najbolj prodajane jesenske čevlje, ki prihajajo iz Zare

Najbolj brano