Pomladna priložnost – Pomežik pomladnemu soncu

Prvi topli sončni žarki in jutranje žvrgolenje ptic, že naznanja pomlad. Letni čas, ko se vse počasi prebuja. Dnevi postajajo daljši, toplejši in svetlejši. Čas, ko se poslovimo od sive zime in v naše življenje spustimo živahne barve, se poigramo z vzorci in lahkotnejšimi materiali.

Promocijsko sporočilo, 16. 3. 2017
Pomladna priložnost – Pomežik pomladnemu soncu - Foto: Promo

Pomladno obarvala se je tudi nova kolekcija perila Lisca in Cheek by Lisca. Bogato vezenje in drzna transparenca se v kolekciji prepletajo s cvetličnimi potiski in detajli, romantičnimi čipkami in modnimi barvami, ki bodo v vašo garderobo vnesli pomladno svežino, ženstvenost, eleganco in brezmejno mehkobo udobja.

Kolekcijo modnega perila lepo dopolnjujejo tudi lahkotne majice ter pižamice, ki bodo modno spogledljivko preko prijetne noči popeljali v sončno, razigrano jutro.

Lisca

Modne navdušenke, ne spreglejte hit letošnje pomladi, čipkasti modrček bralette Lace Party iz kolekcije Cheek by Lisca. Z zapeljivo črno čipko bo prava izbira za vsakdan kot tudi bolj drzne večerne trenutke, ko ga boš oblekla le v kombinaciji s suknjičem. Modrček je na voljo samo v prodajalni Cheek by Lisca in v spletni trgovini.

Tudi v Lisci lahko občutite že pravo pomlad, čas začetkov in novih priložnosti. Med 16. in 26. marcem 2017 izkoristite pomladno priložnost in ob nakupu dveh izdelkov ali več iz izbranih serij perila, pižam in bluz pomlad-poletje 2017 prejmete 20% popust.

Pomladna priložnost

Najbolj brano