Moda Promocijsko sporočilo

Špela Grošelj in Ana Žontar Kristanc vesta, kako se pripraviti na črni petek!

22. 11. 2018
Pevka in TV-voditeljica Špela Grošelj ter avtorica in TV-voditeljica Ana Žontar Kristanc sta si izmenjali nekaj stilskih nasvetov.

Špelo Grošelj in Ano Žontar Kristanc smo ujeli med pripravami na dan največjih popustov v letu – črni petek. Pravita, da je bilo njuno srečanje zgolj srečno naključje, ki sta ga izkoristili tako, da sta si izmenjali stilske nasvete in nasvete o tem, kaj kupiti svojima dragima.

Znani se pripravljajo na vikend norih popustov v trgovinah Sportine Group!

FOTKA 0679: Pevka in TV-voditeljica Špela Grošelj ter avtorica in TV-voditeljica Ana Žontar Kristanc sta si izmenjali nekaj stilskih nasvetov.

Špela priznava, da je najbolj navdušena nad plašči in bundami znamke Marx, zato bo popust črnega petka izkoristila za nakup teh, Ana pa pravi, da ima končno spet razlog za izgovor doma, da potrebuje novo kolekcijo oblekic za svoje oddaje.

Špela si ogleduje plašč Marx.

Ana je bila najbolj navdušena nad daljšo obleko z jesenskim potiskom.

Svoji boljši polovici bosta presenetili s praznično pižamo.

Zaradi pestre ponudbe in kakovostnih blagovnih znamk sta že dlje zvesti trgovinam Sportina Group, zato sta bili toliko bolj navdušeni nad norimi popusti, ki ne bodo na voljo samo na črni petek, ampak bodo trajali kar ves vikend.

PROMO AKCIJA: Ne zamudite najbolj norih popustov v letu tudi vi in obiščite trgovine XYZ Fashion Store, Armani Exchange, Sportina, Esprit, Superdry,  Marx in Sportina Outlet.