Slovenki na milanskem tednu mode poskrbeli za vrhunsko manikiro (+ fotke iz zakulisja!)

Letošnji milanski teden mode je bil prava poslastica za modne navdušence, zasijal je s številnimi inovativnimi kreacijami. Za celotno popolno sliko videzov pa sta poskrbeli tudi Mojca Janežič, predstavnica @Parish Slovenija, in manikerka Natalija Štaleker. Povabljeni sta bili kot profesionalni manikerki in tako tudi uredili nohte manekenk kot dodatek k celostni podobi revije.

Promocijsko sporočilo, 27. 9. 2019
Slovenki na milanskem tednu mode poskrbeli za vrhunsko manikiro (+ fotke iz zakulisja!)

Prihajajoče kolekcije za pomlad in poletje so nas očarale z eleganco, domiselnostjo in kančkom uporniškega duha. In, še najpomembneje, tudi tokrat smo Slovenci pustili svoj pečat.

K celostni podobi dizajnov spadajo še urejena pričeska in nohti manekenk. Za zadnje je poskrbel Antonio Sacripante s svojo ekipo. Pod okriljem #parishrevolution so izkušene manikerke in manikerji dodali ščepec čarobnosti na nohte manekenk. Mojca Janežič, izkušena edukatorka in mednarodna sodnica INJA, je že večkrat sodelovala na različnih modnih revijah po vsem svetu. Tudi tokrat je bila povabljena zaradi svoje profesionalnosti in občutka za estetiko. Pridružila se ji je Natalija Štaleker, nadobudna manikerka, ki se je prav tako izkazala kot nepogrešljiv član ekipe.

 

MARCO DE VINCENZO

Celostna podoba kolekcije ostaja zvesta njegovemu dizajnerskemu stilu – gre za kontradikcije, ki se zlijejo v eksperiment modernega stila.

Edinstven pristop se je jasno pokazal v izbiri barve za nohte: vsak model je imel drugo barvo. Individualni duh se je izrazil v odtenkih rumene, modre, črne – manjkal ni niti kovinski sijaj.

ELISABETTA FRANCHI

Oblikovalka, ki nas je pred več kot 20 leti očarala s svojo interpretacijo pariškega stila, je tokrat predstavila klasično italijansko pravljico. 

Kot dopolnitev linije so se odločili za nežno prosojno naravno barvo nohtov na rokah in lepo pokrivno kožno barvo na nogah.

MOSCHINO

Nepredvidljivost, klasične oblike, brezhibne in ostre linije ter zapeljivi okraski so njegovi prepoznavni znaki, ki nas vsakič znova očarajo. 

Kot nepogrešljiv modni dodatek so bili izbrani nohti v živo rdeči barvi, ki pritegnejo pozornost in lepo zaokrožijo podobo kolekcije.

ERMANNO SCERVINO

Italijanski oblikovalec, rojen v Milanu, nas je tudi tokrat navdušil s kolekcijo, ki jo lahko opišemo kot eleganco v gibanju. Strukturne linije, ki spominjajo na strog red klasicizma, so omehčane v valovite linije, ki padajo prosto po telesu.

Z uporabo nežno prosojne rožnate barve na rokah in nogah se živahne linije srečajo v točki popolnosti in povežejo celoten dizajn.

ANTONIO MARRAS

Izrazito dodelana tehnika in nepredvidljiva uporaba raznovrstnih materialov, ki se zlivajo v edinstvene kombinacije, je prepoznaven znak kreacij izpod rok nadarjenega Antonia Marrasa.

Klasika s pridihom novodobnega umetniškega ekspresionizma je bila na tokratni reviji poudarjena s kombinacijo vpadljive rdeče na nežni kožni osnovi, ki ustvari nenavaden pridih modernosti.

FRANKIE MORELLO

Milanska modna hiša na vsakem tednu mode pritegne pozornost s svojo nenavadno interpretacijo klasike. Tokratna kolekcija je bila v znamenju preprostih dizajnov, ki so ustvarili videz elegance in udobnosti.

Kontradikcija izrazitih vzorcev in dvobarvnih kombinacij je bila opisana kot študija popolnih proporcev in kalejdoskop tekstur, ki so bili dopolnjeni z naravno lepoto negovanih matiranih nohtov.

Najbolj brano