Si želite nakupovati kot profesionalka? Povsem preprosto je!

Izkoristite razprodaje! Vrniti se domov z dobrimi nakupi in brez glavobola je v času razprodaj težko, ni pa nemogoče. Vse, kar potrebujete, je dober načrt, ki se ga med mamljivi popusti trdno oklenite in ohranite trezno glavo.

Moda, 21. 8. 2016
Si želite nakupovati kot profesionalka? Povsem preprosto je! - Foto: Profimedia

1 Napišite spisek želja

Natančno določite kose, ki jih želite kupiti. S tem se boste izognili izgubljanju časa s pregledovanjem artiklov, ki jih sploh ne potrebujete. Z jasno začrtanimi cilji bo nakupovanje veliko hitrejše in učinkovitejše.

2 Določite vsoto denarja ...

ki ste jo pripravljeni porabiti za posamezne kose. Razpoložljiva sredstva naj vam bodo smerokaz pri izbiri trgovin in blagovnih znamk. Izbirajte ponudnike, ki ustrezajo vašemu proračunu in seveda slogu.

3 Ponudbo najljubših trgovin si oglejte že na njihovih spletnih straneh.

Preverite ponudbo in se selektivno odločajte za kose, ki ustrezajo vašemu slogu življenja in dopolnjujejo vašo obstoječo garderobo. Z novimi nakupi boste svojo omaro verjetno le osvežili, ne v celoti zamenjali.

4 V dražje kose vložite več truda.

Izbranemu kosu redno sledite in ga kupite takoj, ko se začnejo razprodaje. Nasvet: Pri nakupovanju vam je lahko v veliko pomoč prodajalec. Če se k njemu redno vračate, vam bo rade volje prišepnil, kdaj bo izbrani kos dostopen po ugodnejši ceni.

Preberite še: 8 načinov, kako zapraviti manj denarja za oblačila in Ženski najboljši prijatelj? Gej!

Najbolj brano