SENS: Naj vaš moški vstopi v jesen z modnimi oblačili iz ekoloških tkanin!

Zakaj pa ne!?

Moda, 23. 9. 2016
SENS: Naj vaš moški vstopi v jesen z modnimi oblačili iz ekoloških tkanin! - Foto: Promocijsko gradivo

Želja izdelovati trajnostne izdelke in ozaveščati ljudi, naj kupujejo manj, a zato oblačila z višjo vrednostjo, je bila tista, ki je Zlato Zavašnik, lastnico in direktorico podjetja Sens ter ustanoviteljico istoimenske blagovne znamke moške mode, vodila pri snovanju nove kolekcije za jesen in zimo 2016. Rezultat je tu: moška oblačila, nekoliko drznejša, kot smo jih vajeni, in predvsem – izdelana iz ekoloških tkanin.

Sensova kolekcija iz ekoloških tkanin bo premierno na ogled v sredo, 5. oktobra, ob 11. uri v trgovini Sens v ljubljanskem BTC, v stavbi Diamant na Letališki ulici 5.

Tam bodo tudi znani Slovenci, ki prisegajo na kakovost, unikatnost in drznost Sensovih oblačil, med njimi televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih ter pevec in maneken Matjaž Kumelj, manjkali ne bodo niti gostje iz poslovnega sveta.

Tisti, ki prisegajo na klasično moško modo, bodo na svoj račun prišli decembra, ko bodo v Sensovi trgovini na voljo klasične obleke iz ekoloških tkanin. Tokratna kolekcija pa je namenjena modno ozaveščenim moškim, ki so jim pri srcu trendovski kosi, kot so suknjič z zadrgo na rokavu, skrajšani suknjič in suknjič s špic fazono, primeren za vse, tako svečane kot tudi poslovne priložnosti. Oblačila so izdelana iz posebne tkanine, mešanice volne in poliestra, ki je v celoti recikliran oziroma predelan iz odpadnih plastenk. Italijanski proizvajalec E. Miroglio zagotavlja, da so v njegove ekološke tkanine vgrajeni tudi mikromarkerji, ki omogočajo 100-odstotno sledljivost in onemogočajo ponarejanje.

Preberite še: 

Nika Ferš: Grafična oblikovalka, ki z deljenjem misli povezuje in spodbuja k razmišljanju 
Pri Lili & Roza Tees imajo to jesen kar nekaj novosti. Preverite, katere!

Priporočamo tudi: 

Mass predstavil novo kolekcijo jesen/zima 2016 
FOTO: Topshop predstavlja novo kolekcijo jesen/zima 2016

Najbolj brano