Sens bo drznosti dodal nove dimenzije!

Živo rdeča moška obleka, srebrne verige, nove silhuete hlač, s krogi potiskani suknjiči, ...

Moda, 5. 4. 2017
Sens bo drznosti dodal nove dimenzije! - Foto: Promocijsko gradivo

Vse to so elementi, v katerih bomo na letošnjem tradicionalnem mednarodnem premium tednu mode v Ljubljani lahko prepoznali uspešno blagovno znamko moških oblačil Sens.

Zlata Zavašnik, modna oblikovalka in lastnica blagovne znamke, se bo s svojo kolekcijo Sestavljanka v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča predstavila v četrtek, 6. aprila, ob 19. uri. Večdnevni modni dogodek sicer poteka od torka, 4. aprila, pa vse do četrtka, 6. aprila.

Na tradicionalnem modnem tednu v Ljubljani bo tako predstavila svoje najnovejše kreacije, ki bodo osvežile Sensovo pomladno kolekcijo letošnjega leta.

"Sestavljati, obnoviti, preoblikovati obstoječe kose in dodati novo silhueto. Vse to so bile ideje za kolekcijo, ki bo premaknila meje v drznosti in s tem tradiciji dodala modno svežino," poudarja Zlata Zavašnik.

Ob živo rdeči obleki bodo vse ljubitelje mode z modne piste navduševali manekeni v suknjičih in hlačah s potiskanimi krogi in s črnimi cilindri na glavah, še z navdušenjem zaključi Zavašnikova.

Nova kolekcija bo po 10. aprilu na voljo v Sensovi trgovini v TPC Diamant (Letališka cesta 5, Ljubljana) in v trgovini Zoofa ob Ljubljanici.

Preberite še: Postanite kraljica svojega časa in uresničite vse življenjske želje! (nasveti strokovnjakinje)

Priporočamo tudi: MARX izdal prvo kolekcijo iz izbranega 100 % organskega bombaža

Najbolj brano