Se znate lepo obleči zadnji hip? S temi tremi namigi to ne bo težko!

Nenapovedan sestanek, večerja tik pred zdajci, vabilo na zmenek, ki ga niste pričakovali ... Veste, kaj boste oblekli?

Promocijsko sporočilo, 13. 11. 2019
Se znate lepo obleči zadnji hip? S temi tremi namigi to ne bo težko! - Foto: SHUTTERSTOCK, PROMO

Vse smo že doživele nepredvidljive situacije, ko nas je nekaj presenetilo in smo se morale na hitro lepo obleči. V nekaj minutah se moramo obleči tako, da obdržimo svoj slog, se počutimo dobro in smo videti čudovito. Nam to lahko uspe? Mhm, lahko, če upoštevamo nekaj osnovnih namigov.

1 Kupček oblačil za nujne primere

V garderobni omari enega od predalov namenite celotni kombinaciji oblačil, ki bo na dosegu roke prav za take situacije. Običajno teh oblačil ne nosite vsak dan, zato bodo lahko lepo pospravljena v popoln kupček čakala na svoj trenutek. Ko vas preseneti vabilo na sestanek ali povabilo na večerjo, so tu za vas.

2 Klasični kosi

Če imate v omari nekaj povsem klasičnih, a šik kosov, v takih situacijah ne boste v zadregi. Bela bluza, lepo krojen blazer, elegantne hlače, klasičen plašč ... Sestaviti primeren in obenem čudovit videz tako res ne bo težko.

3 Pametni likalnik za pametne ženske

V ključnih trenutkih, ko se moramo na hitro odpraviti na dogodek, je dobro imeti pri roki učinkovit in priročen likalik oz. parno postajo, kot je Philipsov PerfectCare Elite Plus. Gube in zmečkana mesta boste z lahkoto odpravili z najnaprednejšim detektorjem gibanja na trgu – senzorjem DynamiQ. Senzorska tehnologija, ki se običajno uporablja za pametne telefone, sledi vašim gibom, zato likalnik izpust pare prilagaja vašim potrebam. Zahvaljujoč tehnologiji OptimalTEMP, pa boste vedno likali s popolno temperaturo, ki vam je ne bo treba prilagajati različnim oblačilom. Tako vam ne bo treba vnaprej sortirati oblačil in boste prihranili čas.

Ta funkcija pride zelo prav manekenki in oblikovalki Jani Koteska, ki včasih med stiliranjem pripravlja toliko različnih oblačil: »Oblačil ne utegnem razvrščati glede na material, zato je zelo pomembno, da jih lahko zlikam s samodejno optimalno temperaturo. Stajlingi so tako hitreje pripravljeni, meni pa ni treba skrbeti, da bi se kakšno oblačilo uničilo.«

Z ultra lahkim likalnikom je tudi vertikalno likanje preprosto. To zelo veliko uporablja blogerka Eva Lozina, ko mora tik pred zdajci zamenjati oblačilo: »Zgodi se, da sem že pripravljena, pa se potem pripeti kaj nepričakovanega ... Madež iz rok malega hitro pristane tam, kjer ne bi bilo treba. In potem se je treba hitro preobleči v, če se le da, zlikano oblačilo. Pri tem se zanesem le na vertikalno likanje, saj za drugačno likanje nikoli ni časa.«

 

Najbolj brano