Se še spomnite manekenke Helene Christensen? Poglejte, kaj lepotica počne danes!

Helena Christensen skupaj z znamko Huawei predstavlja novi pametni telefon Huawei P20 Pro.

Moda, 3. 4. 2018
Se še spomnite manekenke Helene Christensen? Poglejte, kaj lepotica počne danes! - Foto: Profimedia

Modna ikona in priznana fotografinja Helena Christensen je bivši super model, ki je najbolj prepoznavna zaradi ikoničnih kampanj z modnimi hišami, kot so Chanel, Versace in Prada.

V njej je od nekdaj gorela tudi strast do fotografije, zato je v zadnjih letih stopila za fotoaparat in se osredotočila na delo kot fotografinja.

Njena ustvarjalnost je bila prepoznana z razstavami v galerijah po vsem svetu. Tokrat pa je lepotica uporabila prvi telefon s trojnim fotoaparatom Leica, Huawei P20 Pro, ter z njim ujela intimno serijo portretov.

Tu je novi Huawei P20 Pro!

Vodilna blagovna znamka na področju tehnologije, Huawei, je minuli teden predstavila aparat Huawei P20 Pro.

Z združitvijo prvega trojnega fotoaparata Leica in razburljivih inovacij, ki jih poganja umetna inteligenca, Huawei prinaša izjemno fotografsko izkušnjo.

Na predstavitvi v prestižnem Grand Palais v Parizu (tam je bil tudi del naše ekipe!) je Huawei naznanil partnerstvo z enim izmed najbolj priznanih super modelov in fotografinj, Heleno Christensen, ki je posnela serijo čutnih portretov.

Serija vsebuje fotografije treh inspirativnih oseb, ki prikazujejo žive barve in osupljive podrobnosti v fotografijah posnetih s Huawei P20 Pro.

Čudovita zbirka z naslovom "See More" se osredotoča na zgodbe treh nadarjenih profesionalk in ...

prikazuje, kako Huawei P20 Pro omogoča tako fotografom kot tudi gledalcem, da vidijo več (see more) v subjektih na slikah. Vse to zahvaljujoč popolnemu ravnovesju med svetlobo in podrobnostmi v vsakem od portretov.

Serija prav tako ujame Helenino fotografsko mojstrstvo in spretnost, ki ju lepo dopolni Huawei P20 Pro ter s tem združi tehnologijo in ustvarjalnost v popolno umetniško celoto.

Mojstrsko izdelana trojna Leica kamera, ki zajema 40 MP velike fotografije, skupaj z zmogljivimi tehnološkimi inovacijami (med drugim tudi prepoznavo objektov ter super počasnimi posnetki) prinaša profesionalno fotografsko izkušnjo.

"Za to serijo je pomembno, da sem zajela duh in predanost portretirancev ter da so moji potreti zvesto razkrili kakšna oseba je pred kamero, brez potrebe po besedah,"

je povedala Helena Christensen.

"Fotografiranje s pametnim telefonom Huawei P20 Pro ni zgolj olajšalo celotnega postopka, ampak je omogočilo tudi to, da sem se lahko veliko bolj približala tem izjemnim ženskam, saj je odpadla potreba po posebni opremi. Tako je padla fizična ovira, ki je pred tem stala med menoj in portretiranci," še pravi Helena.

Spoznaj novo generacijo inteligentnega telefona!

Huawei je tesno sodeloval s fotografi in specialisti pri podjetju Leica Camera AG ter tako oblikoval in zasnoval novo generacijo inteligentnega telefona, ki omogoča uporabnikom, da enostavno osvojijo umetnost zajemanja popolnih fotografij.

Rezultat tega je, da Huawei P20 Pro prinaša najbolj napredno fotografsko izkušnjo v obliki pametnega telefona.

Umetna inteligenca ve, kaj naredi fotografijo res dobro. Samodejno prepozna in prilagodi nastavitve glede na subjekt ter pomaga izboljšati rezultate. Hkrati pa daje vodila glede kompozicije in okvirjanja ter tako uporabnikom v trenutku zagotavlja izkušnje, ki jih nekateri nabirajo celo življenje.

Kaj pa preostale lastnosti telefona Huawei P20 Pro?

Med druge lastnosti, ki izboljšajo rezultate, spadata tudi največje svetlobno tipalo v pametnem telefonu (ta omogoča zbiranje večje količine svetlobe, kar daje rezultat v obliki bolj čiste in izostrene slike) ter Super Night Mode (super nočni način za izjemno fotografijo ponoči).

Poleg tega pa je tukaj tudi zaslon Huawei FullView, ki razpotegne zaslon za osupljiv pogled, medtem ko ultra učinkovita baterija zagotavlja, da bodo uporabniki lahko povezani v svet fotografirali ure in ure.

Seveda pa je tukaj tudi hitro polnjenje Huawei SuperCharge, s pomočjo katerega bodo uporabniki v nekaj minutah napolnilii baterijo.

"S pametnim telefonom Huawei P20 Pro uvajamo novo obdobje in postavljamo nove mejnike za fotoaparate na pametnih telefonih,"

je na predstavitvi v Parizu povedal Richard Yu, izvršni direktor Huawei Business Group.

Izjemna modna in stilska izbira!

Čudovite barvne kombinacije postavljajo Huawei P20 Pro tudi kot modno in stilsko izbiro, ki omogoča uporabnikom, da izrazijo svojo osebnost in čustva preko svojega telefona.

Udarni ultravijolični, modri in rožnati odtenki dopolnjujejo bolj tradicionalne črne in zlate odtenke.

Prvič pa je na voljo tudi učinek barvnega preliva pod steklom, ki prinaša še en estetski preobrat s katerim izstopa iz množice (na voljo pri različicah v ultravijolični in rožnati).

Tri izjemne ženske in trije portreti ...

Helenine portretiranke so bile izbrane zaradi svoje strasti in težnje k popolnosti svojega dela.

Portreti, ki jih je ujela Helena Christensen s pomočjo pametnega telefona Huawei P20 Pro, nam omogočajo, da vidimo več (See More) njihove predanosti in zavezanosti v njihovem vsakdanu.

Helena je ujela predano koncentracijo oblikovalke nakita Adeline Rapon med njenim razvijanjem izdelkov.

Prav tako je ujela milino balerine Melisse Chapski, medtem ko je izpopolnjevala pirueto.

Nenazadnje pa je objektiv usmerila tudi v skrivnostno Mario Fagerström, mednarodno pilotko, ki je potovala že v vse kotičke sveta.

Cene in dobavljivost v Sloveniji:

  • Huawei P20 Lite (4 GB + 64 GB): 389,99 € z začetkom prodaje še v mesecu marcu; Klein Blue (modra), Sakura Pink (roza), Midnight Black (črna), Platinum Gold (zlata)
  • Huawei P20 (4 GB + 128 GB): 689,99 € z začetkom prodaje 9. aprila;
    Black (črna), Champagne Gold (zlata), Twilight (somračna), Pink Gold (roza), Midnight Blue (modra)
  • Huawei P20 Pro (6 GB + 128 GB): 899,99 € z začetkom prodaje 16. aprila
    Black (črna), Twilight (somračna), Pink Gold (roza), Midnight Blue (modra)
  • Za Huawei Mate RS in audio dodatke trenutno še ni podatkov za Slovenijo.

Fotografije: promocijsko gradivo
Pripravila: Ajda Hovnik Plešej

Najbolj brano