S ´kršenjem pravil´ do popolne modne kombinacije

Če so vaše kombinacije ponavljajoča se dnevna rutina, je čas, da preizkusite kaj novega. Modna pravila so zato, da se jih krši! Dovoljeno je vse! Eksperimentirajte in povečajte svojo samozavest z drznimi rešitvami. Eno od najbolj zagnanih modnih navdušenk bo Mastercard z malo sreče peljal na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana.

Promocijsko sporočilo, 5. 10. 2016
Slika 1/11

Mastercard

Časi, ko je moda zapovedovala manj drzne različice, so že zdavnaj mimo. Zato pozabite na torbico in čevlje, ki se morajo vedno ujemati, in kombinirajte različne vzorce. Pravila obstajajo tudi zato, da jih kršimo! Eden od osnovnih namenov mode pa je, da se pri sestavljanju garderobe in izbiri oblačil zabavamo in eksperimentiramo.

Modno razvajanje z Mastercardom

Še preden si v pričujoči fotogaleriji ogledate nekaj top modnih kombinacij, s katerimi boste prevetrili svojo garderobo, je tukaj čudovita priložnost za vse ljubiteljice mode. Mastercard bo namreč srečni nagrajenki ali nagrajencu omogočil res nepozabno modno doživetje z obiskom modnega dogodka leta Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana, ki bo med 22. in 24. oktobrom v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Strokovnjaki bodo poskrbeli za stiliranje, pričesko in ličenje, da bo vaš videz, dopolnjen z oblačili XYZ Premium Fashion Store, navdihujoč, do lokacije dogodka pa bodo srečnico ali srečneža odpeljali v prestižnem vozilu Merces-Benz. Nagrada seveda vključuje tudi sedež v prvi vrsti na enem izmed večerov, pozneje pa srečanje z ustvarjalci predstavljenih modnih kreacij.

Kako do nagrade? Oddajte svoj letak!

V nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje #MBFWLJ Mastercard podarja nepozabno modno izkušnjo in pet predplačniških brezstičnih kartic Mastercard z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov. Sodeluješ tako, da izpolniš nagradni letak v trgovini XYZ Premium Fashion Store v nakupovalnem centru Citypark do 9. oktobra 2016.

Najbolj brano