Resnična poročna obleka Sarah Jessice Parker je izgledala ZELOOOO drugače od pričakovane!

Če imate v mislih predstavo iz poroke, ko se je v seriji 'Seks v mestu' (skoraj) poročila z živino, vas bo njena izbira iz resničnega življenja pustila odprtih ust.

Moda, 23. 9. 2018
Resnična poročna obleka Sarah Jessice Parker je izgledala ZELOOOO drugače od pričakovane! - Foto: Profimedia

Že pred časom je Sarah Jessica Parker na svoj Instagram profil objavila fotografijo iz njene poroke leta 1997, ko je zvestobo obljubila igralcu Matthewu Brodericku, in presenetila s svojo modno izbiro.

TO je poročna obleka, ki jo je v resnici nosila Sarah Jessica Parker:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

"Ponedeljek, 19. maj 1997. Kako hitro je minilo. O bog, kako te ljubim. Tvoja žena," je zapisala pod fotografijo in kasneje v medijih priznala, da danes obžaluje svojo nenavadno izbiro poročne obleke. 

Izbrala si je namreč črno obleko blagovne znamke Morgane Le Fay, za katero danes priznava, da ni bila ravno posrečena izbira. "Bilo me je preveč sram, da bi čas izgubljala z nakupom poročne obleke. Enostavno sem vstopila v trgovino, ki mi je bila všeč in kupila obleko, ki so jo imeli v izložbi," je priznala.

"Če bi se poročila leta 2016 bi stvari naredila drugače. Takrat sem jo nosila, ker nisem želela pritegniti pozornosti. Danes bi zagotovo nosila prelepo belo poročno obleko, prav takšno, kot bi jo morala nositi takrat.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!

Priporočamo tudi: Lasni trend z Instagrama, ki ga bomo to jesen videli povsod!

Najbolj brano