Preden osvežite pomladno garderobo, se prepričajte, da imate svoj stil

Če imate svoj slog, oblačila delujejo kot vaša druga koža in vas obenem izražajo. To je gola resnica. V treh točkah zato preverite, ali se res znate obleči v čisto svojem stilu.

Promocijsko sporočilo, 16. 3. 2020
Preden osvežite pomladno garderobo, se prepričajte, da imate svoj stil - Foto: PROMO

Ko enkrat najdete svoj slog, vaše oblačenje postane intuitivno, lahkotno in harmonično ter poteka brez napora, saj točno veste, kaj je za vas prava izbira in kaj ni. Obenem vas stil oblačenja izraža tudi kot osebnost. 

1 Manj je več

V vaši omari ni gneče in ne poka po šivih, saj ne kupujete zgrešeno in točno veste, kaj vam pristaja in kako to kombinirati. Prisegate bolj na kombinacije oblačil kot na količino. Vaši kosi so kakovostni in se med seboj z največjo lahkoto združujejo, nikoli pa nase ne navlečete vsega preveč. Na načelu manj je več je zgrajena tudi najnovejša kolekcija Reserved. Gre za preproste kombinacije, ki so osnovane na le nekaj kosih in bistvenih dodatkih, brez plastenja in olepšav.

2 Oblačilo kot druga koža

Ko najdete svoj stil, s tem tudi izražate sebe. Vaš videz deluje, kot da niste vanj vložili nobenega truda (in ga tudi res niste), saj točno veste, kateri kosi vas predstavljajo, obenem pa celota deluje popolno, kot bi se s temi oblačili že rodili. In tudi počutite se udobno, sproščeno in samozavestno. Pomladna kolekcija Reserved daje poudarek barvam, krojem in kakovostnim materialom ter uporabnosti in udobju, da lahko povsem izrazite sebe. Tudi pri tej znamki pravijo, da so dobra oblačila naša druga koža.

3 Individualizem

Ko se oblačite, upoštevate samo sami sebe: svoje fizične oblike in psihične značilnosti, želje, ambicije, vrednote ... Tako izražate, kdo ste kot celota, kot individualna osebnost. Tudi novi Reserved lookbook v tem duhu predstavljajo svetovno priznane zvezde modnih stez: Adesuwa Aighewi, Saskia de Brauw, Sara Grace Wallerstedt in Rockwell Hardwood. Gre za skupino manekenk različnih generacij, kultur in vzorcev lepote, skupaj pa predstavljajo tisto, kar je za modo najpomembnejše – energijo individualizma. 

Oblačila iz prve pomladne pošiljke Reserved so vam že na voljo v trgovinah in na www.reserved.com.

 

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri