Pentlja concept store vabi ta petek na Late Night Shopping

Prihaja noč, ko bo mestno jedro dobilo svojo moč! Ta konec tedna se v starem delu Ljubljane obeta nakupovalni fashion dogodek sezone.

Moda, 15. 6. 2016
Pentlja concept store vabi ta petek na Late Night Shopping - Foto: Promocijsko gradivo

V petek, 17. junija 2016, bo ljubljansko staro mestno jedro zaživelo kot avenija pravih nakupov.

Iz ljubljanske trgovine s konceptom - Pentlja concept store, katere ponudba temelji na izbranih modnih kosih regije, dizajnu, dodatkih za dom, lokalnih modnih revijah, knjigah in še kaj bi se našlo, za ta konec tedna obljubljajo številne popuste, pestro dogajanje in predstavitev novičk ter zanimivosti iz sveta mode.

Ne zamudite enkratne priložnosti, ko se boste lahko ob nočnih nakupih na Mestnem trgu, Stritarjevi in Mačkovi ulici prepustili razvajati naslednjim trgovinam: Ikona, Optika Smole, s.Oliver, Lisca, Fox Boutique, Betty Barclay, NZS, Sneakers, L'Occitane, Gud Shop, United Nude, Peek Performance, Malalan, Piranske soline in La Chocolate.

Nakupovalna izkušnja se bo pričela ob 20. uri in bo trajala vse do polnoči. Poskrbite, da boste imeli na voljo dovolj časa za brskanje in pomirjanje edinstvenih kosov v vseh trgovinah.

Ker so oblačila stvar karakterja in ne vremena, tako namreč pravi modna ikona Peter Movrin, se dobimo v mestu v vsakem primeru!

Preberite še: To so najbolj udarni modni trendi tega poletja! in Moschino – modna revija v Los Angelesu

Najbolj brano