Obeta se: Mango nakupovanje z Elle!

Če ste ravno razmišljali, da potrebujete novo garderobo, je tale članek namenjen prav vam. Na svojem koledarju označite 21. november, od 16. do 19. ure, ko boste lahko nakupovali v družbi modne urednice Elle, Petre Windschnurer, v trgovini MANGO Hotel Slon.

Moda, 14. 11. 2017

Še preden pa se dobimo v Mangu ...

... sledite našim objavam na spletni strani in Facebooku Elle Slovenija, kjer bo naša modna urednica Petra Windschnurer od 14. do 21. novembra z vami delila Mangove modne stajlinge.

Prav kose oblačil, ki jih bo Petra izbrala v svojih modnih kombinacijah, boste lahko na dan dogodka skupaj s preostalo kolekcijo za jesen in zimo 2017 nakupovali kar 20 % ceneje*.

'Kje. Kdaj. Kaj.'

Kot se za damski popoldan spodobi, se bo ta začel s kozarcem penine, prigrizkom in hitrim klepetom o vsem, kar nam je moda v tej sezoni namenila.

In ker želimo, da se nam lepi trenutki za vedno vtisnejo v spomin, smo za vas pripravili tudi fotografiranje s polaroidnim fotoaparatom pred Mangovo steno.

Med vsemi, ki boste na Instagramu objavile svojo fotografijo in jo označile z #MangoElleSlovenija, bomo izbrali štiri nagrajenke. Nagrajenke bodo prejele darilni bon v vrednosti 100 EUR ter priložnost nakupovanja z modno urednico Elle, Petro Windschnurer, ki jim bo svetovala tudi o osebnem stajlingu.

Ne pozabite torej na 21. november, od 16.00 do 19.00 v MANGO Hotel Slon!

*Ne velja za katerokoli drugo ponudbo, popust ali promocijo, in za izdelke označene z zvezdico (*), krogom (O) ali hashtagom (#). Usnje ni vključeno v popust.

Najbolj brano