Zarino cargo krilo kot cenovno ugodna različica modela Victorie Beckham: Modna dekleta so že kliknila Dodaj v košarico

S tem mesecem na seznam želja dodajamo cargo krilo!

Zarino cargo krilo kot cenovno ugodna različica modela Victorie Beckham: Modna dekleta so že kliknila Dodaj v košarico - Foto: Profimedia

Cargo hlače, ki so se v ženski modi pojavile sredi 90. let prejšnjega stoletja kot odcep vojaških delovnih oblačil, so hitro postale hlače za prosti čas za stilskih ikon 90. let, kot s Jennifer Aniston in skupine TLC.

Kot vsak drug trend, ki je bil populariziran v 90. letih, je veljal za modno muho preteklosti do leta 2010, dokler ni bil ponovno uveden v mainstream in modne piste že leta 2019.

Cargo hlače nas nikoli niso zapustile, kar dokazuje njihova lanska širitev, ki je zdaj ustvarila dostojnega naslednika. Gre za cargo krilo, ki bo po številnih napovedih zaznamovalo tople mesece, ki so pred nami.

Gwyneth Paltrow, oskarjevka in ustanoviteljica lifestyle znamke Goop, je te dni kot modna vplivnica svojim sledilcem na Instagramu podarila niz stajling fotografij, ki so jih ustvarili za številne priložnosti med tednom. Eden od njih je vključeval značilne kose britanske oblikovalke Victorie Beckham, kombinacijo elegantnega puloverja v barvi fuksije z olivno zelenim kargo krilom. 

Ta drugi kos, tako kot njegove sestrske hlače, že pretresa modni svet, obseden s trendi iz začetka tisočletja, in sodeč po prihajajočih kolekcijah, njegova priljubljenost ne namerava prenehati s prihodom nove sezone.

Podobno kot pri hlačah so tudi cargo krila običajno v zemeljskih barvah, kot so olivna, rjava, črna in siva, značilni model Victorie Beckham, ki se mu slavna igralka ni mogla upreti, pa izstopa z laskavim nagubanim dizajnom.

Čeprav si tega krila marsikdo ne more privoščiti vsak, so znamke, kot je španska Zara, že poskrbele za lansiranje modelov njegove cenovno dostopne različice. V svetlo sivi barvi in ​​po sprejemljivi ceni 39, 95 evrov se s polic Zare smehlja cargo krilo, ki neustavljivo spominja na Victoriino Beckham, in če želite, da bo videti elegantno, zdaj veste, kateri kos spada v vašo košarico.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Čas za novo pričesko? 8 slavnih dam se predstavi s pričeskami, ki jih posnemajo ženske po vsem svetu

Priporočamo tudi:Londonski teden mode je zaključen: to so bili njegovi vrhunci!

Najbolj brano