Zarine široke plapolajoče kavbojke, popolne za pomlad, lahko nosite celo v pisarno. Za 30 evrov zagotavljajo eleganco in udobje!

16. 4. 2024
Zarine široke plapolajoče kavbojke, popolne za pomlad, lahko nosite celo v pisarno. Za 30 evrov zagotavljajo eleganco in udobje! (foto: Profimedia)
Profimedia

To so Zarine prve kavbojke z visokim pasom, krojene kot model, ki ga poznamo pod imenom "paper bag", ki jih lahko nosite celo v pisarno.

Verjetno že imate v svoji omari idealne vrečaste kavbojke, vendar se je Zara odločila, da se bo pridružila mednarodnemu trendu kavbojk pod imenom "paper bag" zaradi njihovega pasu in nabrano tkanino, ki si ustvari, ko zategnete pas. Res so kavbojke, vendar gre za model, ki je videti kot elegantne hlače, in če ga kombinirate s svojimi najbolj formalnimi oblačili in najljubšimi dodatki, ga lahko spremenite v osnovo svoje garderobe od ponedeljka do petka.

Še več, če kavbojkam dodate dodatke in bolj ležerna oblačila, so lahko zaveznik sloga za konec tedna, če pa jih po drugi strani želite nositi v večernem slogu, morate dati vse od sebe, poiskati najbolj prefinjena oblačila in jim dati tisto nočno življenje, ki ga zna imeti tudi ta novi model kavbojk iz Zare. Želimo jih, ker so eden tistih modelov, ki nikoli ne gre iz mode, je laskav za vse in je tudi zelo eleganten.

Menimo, da oblačila, kot je to, v našo garderobo vnesejo svež zrak in ponudijo nov pogled na klasične kavbojke.

Profimedia

Zara, cena: 29, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Strokovnjaki so si enotni: To je najbolj zdrav sir na svetu, ki bi ga morali uživati pogosteje

Priporočamo tudi: Pozabite na drage dodatke s kolagenom, to je hiter in okusen recept, s katerim lahko na naraven način povečate raven kolagena in svoji koži zagotovite sijaj

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk