Zara svoje že vrsto let najbolje prodajane hlače z usnjenim učinkom izdala v zvezdniški barvi leta 2023

Blagovna znamka se je odločila, da bo na novo oblikovala najuspešnejše hlače z usnjenim učinkom "Marine Straight", ki jih ima znamka že vrsto let, in jih izdelala v zvezdniški barvi leta 2022: rjavi. Le malo hlač je tako elegantnih in šik kot ta model.

Zara svoje že vrsto let najbolje prodajane hlače z usnjenim učinkom izdala v zvezdniški barvi leta 2023 - Foto: Profimedia

Ni oboževalca Zare, ki ne bi poznal njihovega slavnega modela "The Marine Straight". Ne obstaja. Že več let so zvezdniški model podjetja, ki je s super visokim pasom in širokimi ravnimi nogami osvojil vse ljubitelje mode zaradi popolnega vzorca, ki označuje pas in stilizira nogo vsake ženske, ne glede na njeno postavo. Uspeh je bil tako velik, da so oblikovalci ustvarili neskončno število modelov v različnih barvah in jih celo združili s priljubljenimi širokimi hlačnicami, tokrat pa so šli še dlje in presegli sami sebe kot še nikoli prej.

Zdaj je blagovna znamka z novo različico Zarinih najbolj zaželenih in najbolje prodajanih hlač, tokrat v zvezdniški barvi leta 2022: rjavi, z materialom z učinkom usnja, ki se prilagaja najbolj priljubljenim jesenskim trendom, ponovno zmagala.

Ne lažemo, ko vam povemo, da njihova viralnost ni naključje. Te hlače so najbolj laskave in so odličen model, s katerim lahko svojim najbolj vsakdanjim oblačilom v uličnem slogu dodate dodaten pridih ležerne elegance. Zato so jih skoraj vsi strokovnjaki že kupili, če pa se do zdaj še niste odločili zanje (kar dvomimo), se ne boste mogli upreti tej novi nadvse izboljšani različici, saj ji je uspelo preseči izvirnik, čeprav se zdi neverjetno.

Bolj prefinjeno, bolj elegantno, celo bolj laskavo. Te hlače z učinkom usnja bodo odslej zvezda najboljših uličnih videzov. Od najbolj vsakdanjih predlogov z gležnjarji in širokimi puloverji do najbolj formalnih z romantično srajco in visokimi petami? Ponujajo toliko možnosti kombinacij, da bi jih lahko imeli za zločin, zlasti če upoštevamo, da stanejo le 29,95 evra. 

Zara, cena: 29, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Aniston nosila elegantne črne hlače neobičajnega kroja, ki bi jih nosile še zagrizene oboževalke kril

Priporočamo tudi: Najbolje prodajano Zarino mini krilo vseh časov Emily Ratajkowski je ta hip nova obsedenost modnih deklet

Najbolj brano