Zara izdala klasične hlače, ki povzdignejo vsak stajling in optično podaljšajo noge

Ves čas ste jih čakali in končno so tu. Zara v svojo kolekcijo uvaja najbolj elegantne krojene hlače, ki bodo brez težav popestrile vsak vaš klasični videz. 

Zara izdala klasične hlače, ki povzdignejo vsak stajling in optično podaljšajo noge - Foto: Profimedia

Čeprav nas culottes sprva niso zanimale zaradi ozkih kavbojk in zelo oprijetih hlač, so sčasoma postale ena najboljših zaveznic najbolj elegantnih žensk in modnih strokovnjakov nasploh. Zaradi njihovih zelo preprostih navodil za uporabo smo jim dali priložnost, da preverimo, ali bodo res postali eden od naših obveznih kosov, in po kombiniranju z več sto različnimi možnostmi jim je to uspelo.

Kot vedno je bila Zara med prvimi, ki je nanje stavila v svojih kolekcijah. Postopoma se je prodaja tega modela povečala in danes veljajo za ene izmed najbolj elegantnih hlač in so med poznavalci ene izmed najljubših.

Skratka, popolne hlače, če želite preprost videz spremeniti v eleganten videz. Zato se je blagovna znamka odločila, da se bo lotila najbolj laskavega in trendovskega dizajna, in kot vse, kar si zastavi, ji je tudi to uspelo, saj je ustvarila idealne široke culottes, ki so videti odlično, poleg tega pa dajejo občutek, da ste videti višji.

Toda kako je to mogoče? Zahvaljujoč skrajšanemu robu in izjemno visokemu pasu. V kombinaciji z visokimi petami - gležnjarji ali neposredno petami - je podaljšanje silhuete dejstvo. Poleg tega je njihova prednost, da so izjemno vsestranski in se kombinirajo z vsem, zaradi česar jih boste veliko uporabljali več let, saj gre za brezčasno osnovo, ki vam bo tudi božansko pristajala.

Zdaj, ko smo prišli do te točke, vas bo verjetno zanimala njihova cena. Z veseljem boste izvedeli, da stanejo le 35,95 evra. Zelo ugodna cena za hlače, ki so tako elegantne, da so priljubljene med tistimi, ki vedo najbolje, poleg tega pa bodo povzdignile vse vaše videze, tudi najbolj vsakdanje in priložnostne.

Zara, cena: 35, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Astrološka znamenja, ki bodo to zimo najsrečnejša: Tem 3 astrološkim znamenjem se obeta resnično čarobno obdobje, ki prinaša veliko sreče in napredka

Priporočamo tudi: Zaljubili smo se v novo barvo las Emme Roberts: To je njena nova dekadentna jesensko praznična posodobitev pričeska »Blond Tiramisu«

Najbolj brano