XYZ Premium Fashion Store: Pinko

Novo v ponudbi XYZ Premium Fashion Store.

Promocijsko sporočilo, 29. 9. 2010
XYZ Premium Fashion Store: Pinko - Foto: Fotografija promocijski material

Družbi priznanih blagovnih znamk trgovine XYZ PREMIUM FASHION STORE se je pridružilo še eno zveneče ime – PINKO, sinonim za modo, glamur in zapeljivost.

PINKO je s prefinjenim videzom in pestrim naborom oblačil osvojil že veliko ženskih src po vsem svetu, primeren je za rdečo preprogo, prinaša nov, svež poslovni videz, v njem pa lahko preživite tudi sproščeno popoldne v objemu doma.

Za kolekcijo jesen in zima 2010/11

se PINKO spogleduje s svetom športa in odkriva novo modno eleganco, v kateri poleg črne ter iluminirane sive in bež kot glavne zapovedi sezone prevladuje bela barva v vseh svojih odtenkih. Čutiti je različne vplive, pri jaknah in plaščih vojaškega, navdih za hlače in pajkice je smučanje, za mini krila pa tenis. Med večernimi oblačili prevladujejo drapirane obleke na eno ramo z globokimi dekolteji.

PINKO slovi tudi po odmevnih oglaševalskih kampanjah, nabitih s čustvi in nenavadnimi vizualnimi učinki, pri katerih sodelujejo svetovno znana imena v fotografiji in zvezdnice, kot so Naomi Campbell, Elle MacPherson ali Eva Herzigova. Oglaševalska kampanja za jesen in zimo 2010/11 predstavlja privlačno žensko z dobro izdelano podobo, ki zna nositi še tako drzna oblačila.

Znamka PINKO je na voljo v trgovini XYZ PREMIUM FASHION STORE.

XYZ PREMIUM FASHION STORE je maloprodajni koncept dostopnega luksuza in prinaša oblikovalsko modo in smernice svetovnih metropol v države JV Evrope. V dveh nadstropjih se predstavlja več kot 50 priznanih blagovnih znamk, med njimi Armani Collezione, Burberry, D&G, DSquared, Emporio Armani in ZZegna. V Sloveniji je v Cityparku.

SPORTINA GROUP je specialist na področju mode. Zastopa več kot 80 svetovno znanih blagovnih znamk vseh cenovnih razredov. Sportina Group ima trenutno več kot 1500 zaposlenih in 215 trgovin na najboljših lokacijah v Sloveniji, Bosni, Srbiji, Bolgariji in na Hrvaškem.

Najbolj brano