LFW: Vse, kar morate vedeti o prvem digitalnem tednu mode v Londonu

Londonski teden mode je tokrat potekal digitalno. 

LFW: Vse, kar morate vedeti o prvem digitalnem tednu mode v Londonu - Foto: Profimedia

Aprila je Britanski modni svet sporočil, da bodo v luči svetovne pandemije modni tedni, ki sicer potekajo dvakrat letno, odslej digitalni. 

Digitalni teden mode, ki se je odvijal ta vikend, je bil namenjen ženski in moški modi in je nadomestil značilne tridnevne modne dogodke, ki smo jih bili doslej vajeni.

Virtualni modni teden je v celoti potekal na spletu, na novi prenovljeni, najsodobnejši platformi, kjer smo lahko videli številne posebne modne predstavitve, od podkastov, seznamov predvajanja glasbe, oblikovalskih dnevnikov in seminarjev do oblikovalskih salonov in predstavitev kolekcij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHALAYAN (@chalayanstudio) on

Še več, širša javnost je imela možnost sodelovati v virtualnem dogodku, saj je bila vsa vsebina dostopna vsem.

Med največjimi modnimi imeni moške mode so bili kolekcija Daniela W Fletcherja, panelna razprava med Bianco Saunders in Joshuo Woodsom in podkast, ki sta ga vodila glavni urednik revije GQ Dylan Jones in ambasador Britanskega modnega sveta Tinie Tempah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marques Almeida (@marques_almeida) on

Medtem je Nicholas Daley predstavil film svoje kolekcije za jesen in zimo 2020 poleg osebnega seznama predvajanja, Jordanluca je predstavil film kolekcije za pomlad in poletje 2021, Ahluwalia pa interaktivni in virtualni galerijski prostor, s katerim je predstavil novo knjigo blagovne znamke Jalebi, ter Charles Jeffrey je v živo prenašal zabavo Loverboy. John Lewis je v sodelovanju z Britanskim modnim svetom gostil

#LFWCatwalkChallenge in spodbudil ljudi po vsem svetu, naj si nadenejo občalila, ki jim prinašajo veselje, in delijo svoje video posnetke, ki ustvarjajo njihov lastni trenutek modne piste v njihovem domu, ki ga bodo delili na LFW platformi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DANIEL w. FLETCHER (@danielwfletcher) on

Za nami je še en uspešno zaključen teden mode, ki si ga bomo zapomnili za vedno.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Pozabite na vse, kar veste o kavbojkah - tukaj je čisto nov kroj!

Priporočamo tudi: 7 najboljših serij, v katerih boste našli navdih za modno kombiniranje

Najbolj brano