Victoria Beckham in njena hčerka Harper v večernih oblekah sta popolnoma osupnili Instagram

Zdi se, da Victoria Beckham svojo hčerko Harper usposablja za oblikovanje. Mati in hči pozirata za posebno fotografiranje na Instagramu. 

Victoria Beckham in njena hčerka Harper v večernih oblekah sta popolnoma osupnili Instagram - Foto: Profimedia

Vsakič, ko zvezdnica izda kakšen kos, so vse modne navdušenke navdušene. Tokrat pa se modni svet ni odzval le zaradi njenega sloga. Victoria Beckham je svojo hčerko Harper Beckham postavila v središče pozornosti v zelo modnem trenutku na Instagramu.  

Victoria Beckham in Harper Beckham: ganljiv duet matere in hčerke 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Pred časom smo vam povedali o selfijih Victorie Beckham. Vsi delamo takšne fotografije, toda kdo se obleče v večerno obleko, da bi se fotografiral v svoji dnevni sobi? Victoria Beckham! Na njeni zadnji objavi na Instagramu pa smo izvedeli, da to igro rada igra tudi njena edina hčerka Harper. 11-letnica ponosno pozira ob svoji mami, ki je modna navdušenka. Odločili sta se, da bosta nosili svoje najboljše obleke. Victoria je nosila bledo roza večerno obleko z volančki, njena hči pa se je odločila za modro obleko. In seveda sta oba kosa podpisana z znamko Victoria Beckham! Žena Davida Beckhama je ponosna na svoje stvaritve fotografijo objavila na svojem Instagramu. Pod objavo je ponosno zapisala: "Moja #VBMuse številka ena #HarperSeven! Mama je to obleko z veseljem ustvarila zate."

Victoria Beckham: srečna mati

Victoria Beckham je ponosna mati štirih otrok. Iz zveze z upokojenim nogometašem Davidom Beckhamom izhajajo Brooklyn (23), Romeo (20), Cruz (17) in Harper (11). Ta čudovita družina se je pred kratkim povečala, saj se je njun najstarejši otrok združil z Nicolo Peltz. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 10 oblek iz novih kolekcij, ki smo jih takoj uvrstili na svoj seznam želja

Priporočamo tudi: Sarah Jessica Parker nosi pete z raztrgano trenirko in izgleda odlično

Najbolj brano