Versace za H&M. Se obeta nova šoping obsesija?

H&M najavlja, da bo letošnje oblikovalsko sodelovanje potekalo z eno najbolj legendarnih modnih blagovnih znamk na svetu, Versace.

Versace za H&M. Se obeta nova šoping obsesija?

Ekskluzivna kolekcija, ki jo je oblikovala kreativna direktorica Donatella Versace, se bo ozrla nazaj na živahno dediščino svoje blagovne znamke, polne usnja, potiskov, barv in razigranosti v ekskluzivnih materialih po fantastičnih H&M cenah. V kolekcijo bo vključena ponudba za ženske, moške in izbrani kosi za dom. Na voljo bo od 17. novembra naprej v približno 300 prodajalnah po vsem svetu.

Poleg tega je Donatella za H&M oblikovala predspomladansko kolekcijo, ki bo od 19. januarja naprej eksluzivno dostopna v državah, kjer je možna H&M spletna prodaja.  „Navdušena sem nad sodelovanjem in nad tem, da imamo možnost doseči njihove številne kupce. Kolekcija bo imela značilne lastnosti naše znamke in bo popolna za ljubitelje H&M-a in Versaceja vsepovsod,“ pravi.

Versace

je blagovna znamka, ki je prežeta z glamurjem. Leta 1978 jo je ustanovil Gianni Versace, njegove izzivalne obleke in drzna ikonografija pa so z oblikovanjem izzivalnih modelov iz klasičnih motivov, ki so bili vsi krojeni z dovršenim oblikovalskim očesom, korenito spremenile modo.

Od leta 1997 je Donatella nadaljevala delo Giannia Versace na mestu kreativnega direktorja in blagovno znamko razvila v vodilno svetovno modno hišo, ki danes pomeni razkošje. Po vsem svetu znana po svoji značilni garderobi, je Donatella poosebljenje tistega, kar predstavlja njihova hiša.

H&M že sodeloval z dizjanerskimi imeni kot so Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo in pred kratkim povrzročil 'nakupovalno norišnico' Lanvin.

V kolekciji ženskih oblačil

bodo prevladovale obleke, ki se dobro ujemajo z duhom te sezone, pojavljalo se bo usnje z zakovicami, svila in živobarvni potiski ter modni dodatki, kot so čevlji z visoko peto in bižuterija.

Moška kolekcija

se bo osredotočila na izrazito krojenje, v njej pa bo tudi enkraten smoking ter pasovi in nakit za moške. Prvič bo pri oblikovalskem sodelovanju kolekcija vsebovala tudi nekaj izdelkov za dom, vključno z blazinami in posteljnim pregrinjalom.

Informacije o Versace: www.versace.com

Pssst! Donatella Versace ima, na Versacejevi modni reviji za moške, ki se je zgodila 20. junija v Milanu, oblečeno eno izmed oblek iz kolekcije Versace fot H&M.

Najbolj brano