Toliko stane prestižni plašč, ki ga je Tina Gaber nosila na zadnjem uradnem dogodku z Robertom Golobom

Cena sega v višave.

Toliko stane prestižni plašč, ki ga je Tina Gaber nosila na zadnjem uradnem dogodku z Robertom Golobom - Foto: Boštjan Podlogar/STA, Obdelava: Cosmopolitan Slovenija, Borut Živulovič/BOBO

Tina Gaber, partnerica našega premierja Roberta Goloba, se je nedavno udeležila že drugega uradnega dogodka kot njegova spremljevalka zapovrstjo, in sicer mu je pomagala saditi drevje na Krasu v okviru vseslovenske akcije sajenja dreves Pomladimo gozdove 2023. Na petih lokacijah po državi je bilo tako posajenih okoli 6 tisoč sadik in 24 kilogramov semen, mi pa smo opazili še nekaj drugega.

Tina je namreč nosila čudovit trenč plašč v peščeni barvi, ki nam je takoj padel v oči.

Na Twitterju je več Slovencev opozorilo, da naj bi šlo za plašč priznane britanske znamke Burberry. Cena podobnih plaščev te znamke se giblje med 1.800 in 2.500 evri, kar ni malo, obenem pa je potrebno poudariti, da gre vsekakor za investicijski kos, ki slovi po kvaliteti.

Gabrova je na račun svojega modnega sloga požela veliko pozornosti že v začetku februarja, ko se je z Golobom prvič uradno pojavila na vsakoletni državni proslavi pred kulturnim praznikom. Na njej je namreč nosila oprijeto belo obleko s svetlečimi luskami in Zarinim usnjenim pasom z veliko zaponko, ki sta razdelila mnenja javnosti. 

Fotografije: Borut Živulovič/BOBO, Boštjan Podlogar/STA

Preberite še: 3 očitni znaki, da ste strastni in drzni po duši (zato tudi obožujete avanture!)

Priporočamo tudi: Katarina Čas je te modne hlače v enem tednu nosila kar na 3 načine - prepričala vas bo, da tudi vi ustvarite kapsulno garderobo

Najbolj brano