V jesen po vzoru zvezdnic zakorakajte z visokimi usnjenimi škornji

Dnevi bodo morda res krajši, vendar bo moda zato toliko slajša.

V jesen po vzoru zvezdnic zakorakajte z visokimi usnjenimi škornji - Foto: Profimedia

Jesen je prav zagotovo tisti letni čas, ki nam poleg pomladi dopušča največ svobode in zanimivih možnosti pri ustvarjanju stajlingov. 

Takrat namreč v modno areno z manjšimi variacijami zopet stopijo večne klasike, kosi, ki preverjeno delujejo in skorajda zagotavljajo brezhiben stil. Poleg dobro krojenega suknjiča, trenč plašča in para dolgih elegantnih hlač, mednje zagotovo sodijo tudi škornji. Ljubimo jih v številnih različicah, letos pa smo navdih za nov par (ali dva) poiskali kar pri hollywoodski smetani, in sicer pri Hailey Bieber ter Zendayi.

Prva je izbrala šik črne škornje s poudarjeno konico in tanko peto, v dolžini tik pod koleni. Skombinirala jih je s kratko obleko, sončnimi očali in torbico v isti barvi. 

Zendaya je na drugi strani posegla po malce manj elegantni, bolj robustni, različici te obutve in izbrala nizek par v enaki dolžini. Gre za bolj ohlapen model škornja, ki pa se nogi še vedno lepo prilega. Tudi ona se je odločila za črnino od glave do pet, saj je zraven nosila daljšo obleko ter sončna očala.

Oba modela predstavljata popoln kos obutve za prihodnje mesece, saj sta vsestranska in nadgradita vsako modno izbiro, pa naj bo to krilo, daljša pletenina ali ohlapen džins.

Fotografije: Profimedia

Priporočamo tudi: Mojca Mavec je nosila dve čudoviti obleki - katero bi izbrali vi?

Preberite še: Pozabite na gležnjarje, to je največji trend škornjev to jesen, ki je bil zadnjih 10 let pozabljen

Najbolj brano