Urška Klakočar Zupančič za televizijski nastop izbrala to kontroverzno barvno kombinacijo. Se zgleduje po Victorii Beckham?

Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič je gostovala v studiu POP TV, kjer jo je gostil voditelj Uroš Slak, seveda pa je veliko pozornosti požela tudi izbira njene obleke. Po eleganci nas spominja na Kate Middleton, po kombinaciji barv pa nedvomno na Victorio Beckham.

Urška Klakočar Zupančič za televizijski nastop izbrala to kontroverzno barvno kombinacijo. Se zgleduje po Victorii Beckham? - Foto: Bobo

Urška Klakočar Zupančič, predsednica DZ, je bila nedavno gostja v studiu POP TV, kjer jo je na vročem stolu gostil voditelj Uroš Slak.

Seveda so jo številni bolj gledali, kot pa poslušali, saj s svojimi modnimi kombinacijami vedno vzbudi veliko zanimanja.

Tokrat se je odločila za zeleno obleko, ki je spominjala na tiste, ki jih že dolgo opazujemo na elegantni Kate Middleton. Nosila je morsko zeleno obleko s širokimi rokavi, pod katerimi smo zaradi prosojne takanine lahko videli obris njenih rok, in širokim krilom. Tako namesto bež čevljev ali čevljev v ujemajoči se barvi, kot bi jih za k obleki izbrala Kate Middleton, jih je Urška Klakočar Zupančič kombinirala z rdečimi salonarji, ki so do zdaj postali že njen zaščitni znak. Ti pa so se popolnoma ujemali tudi z barvo njene manikire in šminke.

Preberite več na Govori.se

Preberite še: Kim Kardashian se je po izgubi 7 kilogramov pokazala v bikiniju in poskrbela za razburjenje

Priporočamo tudi: Pozabite na kavbojke, Katie Holmes nosila dolge hlače, ki smo jih oboževali v 90-ih

Najbolj brano