To so vse veličastne obleke sveže poročene Lorelle Flego, ki jih je nosila na sinočnjih Melodijah morja in sonca!

8. 7. 2024
To so vse veličastne obleke sveže poročene Lorelle Flego, ki jih je nosila na sinočnjih Melodijah morja in sonca! (foto: Aleš Rosa)
Aleš Rosa

Novopečena abrahamovka je z njimi požela ogromno pozornosti, sploh s strani svojega sovoditelja Maria Galuniča!

V portoroškem Avditoriju je včeraj potekal 43. festival Melodije morja in sonca. Zmagovalno skladbo festivala so izbrali gledalci in poslušalci s telefonskim glasovanjem, občinstvo v Avditoriju, radijske postaje in strokovna žirija. Izbirali so med 14 skladbami. Na koncu je zmagal Žan Videc s pesmijo Neznano. Drugo mesto so zasedli Trio Vivere s pesmijo Kanconeta, tretje pa Bepop z Valovi morja

Aleš Rosa

Večer je povezoval ustaljeni voditeljski par Lorella Flego in Mario Galunič. Kot sta že obljubila minuli mesec, sta se letos bolj posvetila izvajalcem, zato sta po njihovih nastopih z njimi poklepetala. Želela sta si namreč, da bi ju tudi tako gledalci in poslušalci bolje spoznali.

Preberite še: To je zmagovalec 43. festivala Melodije morja in sonca ... (FOTO)

Aleš Rosa

Lorella, ki je znana po menjavanju številnih prelestnih oblek ob tovrstnih dogodkih, pa tudi tokrat ni razočarala! Odela se je namreč v kar 4 čudovite obleke, vse različnih barv in krojev, a izjemno elegantne v svojem jedru. 

Oglejte si jih spodaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glitter.si (@glitter.si)

Imate najljubšo?

To je bil za priljubljeno voditeljico zelo velik teden, saj se je vikend pred tem poročila, le nekaj dni nazaj pa slavila svoj 50. rojstni dan!

Lorelli iskreno čestitamo za vse velike mejnike in se ji obenem zahvaljujemo, da je zopet postregla s pravo modno pašo za oči!

Fotografije Instagram / @lorellaflego in Aleš Rosa

Preberite še: "Saj ni res, pa je!" 78-letna oskarjevka Helen Mirren ujeta med vožnjo na podzemni železnici v ultra šik stajlingu, ki odvzame najmanj 20 let!

Priporočamo tudi: Anela Šabanagić in Lado Bizovičar obiskala tropski raj in skupaj obkljukala prvo destinacijo na njunem seznamu želja, ko sta postala par pred 8 leti!

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač