To je najbolje prodajana Zarina obleka ta hip: Kmalu jo bomo videli po vsem Instagramu

Cvetovi, izrezi in modna vijolična barva te kratke obleke iz Zare so odličen navdih, ki bo preplavil družabna omrežja.

To je najbolje prodajana Zarina obleka ta hip: Kmalu jo bomo videli po vsem Instagramu - Foto: Instagram

V Zarini spletni trgovini smo pravkar našli obleko, ki je na vrhu našega seznama želja. Pravzaprav jo bomo kupili takoj, saj se bojimo, da bo razprodana. To je kratka obleka z reliefnim cvetjem, ki je kot nalašč za poletne dogodke. Če imate na urniku zabaven večer v mestu, večerjo ob obali ali morda celo poroko, se pripravite, da boste na Instagramu pokazali glamur in slog, saj bo to eno od viralnih oblačil poletja. Najboljša stvar? To je cenovno zelo ugodna obleka.

Zarina obleka, o kateri govorimo, je oblikovana v eni od dveh modnih barv tega poletja. Govorimo o vijolični barvi, zvezdi sezone, ki vedno daje zelo privlačen pridih vsakemu oblačilu. Če jo zmešate s tako lepimi cvetovi v reliefu, kot jih ima, je rezultat čista fantazija.

Ostali detajli te kratke obleke le še povečajo stil (in trend) oblačila. Prvi je izrez. Je brez naramnic, kar ji daje zelo kul in drzen pridih. Opazite tudi, kako kratka je, kar pomaga podaljšati noge. Nedvomno pa nam je najljubši učinek izrezov na trebuhu.

Zara, cena: 39, 95 evrov

Fotografije: Instagram/@matildadjerf

Preberite še: Jennifer Lopez v Parizu oživela najbolj nepričakovan trend 80-ih

Priporočamo tudi: Cindy Crawford nosila popolne kavbojke z efektom ravnega trebuha za ženske nad 40 let

Najbolj brano