To je kategorija v kateri bi se Raiven, slovenska predstavnica na Evroviziji, gotovo uvrstila med pet najboljših

13. 5. 2024
To je kategorija v kateri bi se Raiven, slovenska predstavnica na Evroviziji, gotovo uvrstila med pet najboljših (foto: Yeremie Pierre Noir)
Yeremie Pierre Noir

O njej so pisali vsi vidnejši modni mediji v regiji in pohvale so kar deževale. Številni med njimi so se strinjali, da je imela Raiven enega najboljših odrskih nastopov in odličen odrski stajling.

Oblačila, ki so jih na evrovizijskem nastopu nosili Raiven in njeni soplesalci, je oblikovala slovenska modna oblikovalka Anika Opara, ki deluje pod blagovno znamko Aemona. Prosojen oprijet pajac s svetlečim finišem z umetelnimi elementi na intimnih predelih je deloval kot druga koža in je bil kot nalašč za plesni, scenski performans, ki so ga nekateri primerjali z rojstvom Venere.

Profimedia

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ÆMONA independent fashion brand (@aemonaofficial)

Tesno oprijeti pajaci so bili na letošnji prireditvi očitno kar izstopajoč modni hit. V malce drugačni izvedbi so ga nosile še predstavnice Italije, Luxemburga in Španije.

profimedia

Profimedia
Profimedia

Kot smo že omenili, so stajling slovenske predstavnice pohvalili številni, med drugimi so pri hrvaški Elle zapisali, da je Raiven s stilom osvojila in pokorila Malmö, pri srbski Elle so kostum Raiven uvrstili med pet najboljših scenskih kostumov, kot izvrsten primer pa so pajac izpostavili tudi pri italijanskem Vanity Fair. 

Fotogrfaije: Profimedia

Preberite še: Tukaj je nova ELLE! Urednica Petra Windschnurer tokrat o nedobrodošlem brazsramnem (anonimnem) komentiranju uspešnih, modrih, lepih in prijetnih žensk

Priporočamo tudi: Mojca Mavec v svetlem kombinezonu iz džinsa s takojšnjim 'vau' faktorjem pokazala svojo lepo postavo

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač