Telefon, ki se poda k vsaki večerni obleki in je nepogrešljiv spremljevalec na vsaki zabavi

Pametni telefon Galaxy Z Flip4 navdušuje s svojo kompaktno obliko, ki spominja na morsko školjko. Telefon smukne v še tako majhno torbico ali žep. To pride še posebej prav poleti, ko ob večerih na sebi nimamo drugega kot oblekice in majhne torbice, dovolj velike, da lahko vanjo shranimo ključe, rdečilo in telefon. Prav oblika telefona je tista, ki ga dela posebnega. Zato, da se bo podal k vašim najljubšim oblačilom, pa bo dodatno poskrbela čudovita paleta barv, v katerih je na voljo. Izbirate lahko med vijolično, grafitno, rožnato zlato in modro napravo.

Promocijsko sporočilo, 26. 8. 2022
Telefon, ki se poda k vsaki večerni obleki in je nepogrešljiv spremljevalec na vsaki zabavi - Foto: promocijska fotografija

Neskončne možnosti za ustvarjanje fotografij in videoposnetkov

S poletnih večernih zabav običajno prinesemo številne spomine, ki  jih želimo ohranili čim dlje. Pametni telefon Galaxy Z Flip4 vam bo pri beleženju nepozabnih trenutkom pomagal tako s svojimi  izboljšanimi kamerami kot z njimi povezanimi funkcijami. Sprednja kamera za snemanje selfijev ima 10 MP, zadnji ultraširoki kameri imata vsaka po 12 MP.

Selfije lahko posnamete z glavno kamero, medtem ko si na pomožnem zaslonu ogledate predogled. Nove posodobitve programske opreme omogočajo, da je Hitri posnetek pripravljen na še več dogajanja pod vsemi koti, tako med zloženim kot FlexCam načinom. Za snemanje in fotografiranje ob slabih svetlobnih pogojih in ponoči pa je pri obeh napravah zdaj na voljo še funkcija Nightography, ki je je bila prvotno predstavljena kot del S22 serije. Poskrbela bo za izjemne nočne posnetke.

Seveda pa je najbolj poseben ​​v svojih funkcionalnosti v pregibnem načinu, ko lahko prostoročno ustvarite izjemne video posnetke, posnamete prostoročne fotografije in klepetate s prijatelji, ki se vam tokrat niso mogli pridružiti. Tudi ta funkcionalnost je sedaj nadgrajena s funkcijo FlexCam. Neposredno na družbenih omrežjih lahko s prijatelji brez vmesnih korakov podelite vaše posnetke in fotografije. 

Zabaven zunanji pomožni zaslon

Posebnost telefona Galaxy Z Flip4 je izjemno zmogljiv in prilagodljiv zunanji zaslon na sprednji strani telefona. Priljubljene digitalne aplikacije, ki jih uporabljate vsak dan, se lahko prikažejo na 4,82-centimetrskem zaslonu. Tako imate hiter dostop do sporočil, aplikacij in pripomočkov.

Telefona vam sploh ni potrebno odpreti! Lahko ga tudi popolnoma vizualno prilagodite z uporabo videov, fotografij ali lastnim AR emojijem ter tako personalizirate številčnico ure. Z različnimi nastavitvami ga preprosto posodobite skladno s svojim razpoloženjem in trenutnim stilom. 

Vzdržljiva baterija vzdržljivega telefona

Zato, da bi baterija skupaj z vami zdržala dolgo v noč, poskrbi razširjena 3.700 mAh baterija. Tudi če se vam zgodi, da ste jo pozabili do konca napolniti, se bo s super hitrim polnjenjem do 50 odstotkov zmogljivosti napolnila v približno 30 minutah. Praske in poletne nevihte naj vas ne skrbijo, saj je telefon odlično zaščiten. Naprava je vodoodporna po standardu IPX8. Najodpornejši zložljivi telefon Samsung doslej je opremljen z ekskluzivnim Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklom. 

Tečaj pa ima zaščiten z najodpornejšim aluminijastim okvirjem. Izjemno tanko steklo je tisto, ki še nikoli ni bilo tako močno. Edinstvena sestava glavnega zaslona, ki je zložljiva, prožna in trpežna, je kos vsakodnevni obrabi in zmore še več pregibanj kot predhodnik. 

Dopolnite vrhunsko izkušnjo še s slušalkami Galaxy Buds2 Pro, ki se ponašajo z najudobnejšo ergonomsko zasnovo doslej brez strahu pred obračanjem in padanjem iz ušesa. Za izjemno kakovost zvoka skrbi funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, ki bo izboljšala uporabniško izkušnjo skupaj z Možnostjo aktivnega odpravljanja hrupa za odstranitev zunanjega hrupa. 

Več informacij o aktualnih ponudbah je na voljo na spletnem mestu: https://www.samsung.com/si/offer/  

Več informacij o modelu Galaxy Z Flip4 je na voljo na povezavi: https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-flip4/.

Najbolj brano